Offerte aanvragen

Acties / aanbiedingen

Overweegt u om op korte termijn uw voor- en garagedeur te moderniseren? Of wilt u uw huidige deuren van een aandrijving voorzien, om het in- en uitrijden van uw garage nog comfortabeler te maken? Naast ons standaardassortiment met voordeuren, garagedeuren en deuraandrijvingen, bieden we u verschillende aantrekkelijke acties van Hörmann aan. Zo wordt het moderniseren van uw deuren nog voordeliger en aantrekkelijker!

Hörmann Jaaractie 2018

Een van de huidige acties die we u namens Hörmann kunnen bieden, is de Hörmann Jaaractie voor 2018. Door deze actie mogen we u de van de sectionale garagedeur RenoMatic en de RenoDoor Plus voordeur aanbieden tegen een absolute bodemprijs. Zo wordt de keuze voor een nieuwe deur ineens wel heel aantrekkelijk, zeker als u bedenkt wat voor kwaliteit u in huis haalt met een deur van het Duitse Hörmann!

De RenoMatic garagedeur beschikt standaard over een ProMatic garagedeuraandrijving. U heeft bij deze deur de keuze uit zes verschillende soorten oppervlaktes en kleuren. Zo kunt u onder meer kiezen voor een fijn gestructureerd Sandgrain-oppervlak voor veeleisende architecturen, een Decograin-decor met houtlook of luxe metallic-uitstraling voor vrijwel iedere bouwstijl, enzovoorts.

De deuren uit de Hörmann Jaaractie van 2018 zijn ongeveer dertig procent goedkoper dan deuren uit ons reguliere assortiment. Zo wordt kwaliteit wel heel voordelig!

Meer weten over onze aanbiedingen?

Naast de Hörmann Jaaractie voor 2018 zijn er nog tal van andere interessante aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis tweede handzender voor deuraandrijvingen*, afgeprijsde voordeuren, enzovoorts.

Wilt u meer weten over de aanbiedingen die Voortman Deuren Specialist u biedt in het assortiment met deuren en aandrijvingen van Hörmann? Of wilt u weten wat de Hörmann Jaaractie precies inhoudt? Onze deurenspecialisten vertellen u er graag geheel vrijblijvend meer over. Kom eens langs in onze showroom en laat u bijpraten over de mogelijkheden!

*vraag naar de voorwaarden