Offerte aanvragen

Een Garage Sectionaaldeur kopen?

garagesectionaaldeur-hormann-deurdacht-S-profilering

Voortman Deuren Specialist is al jaren gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten garagedeuren. In ons assortiment vindt u kanteldeuren, roldeuren en openslaande garagedeuren, maar ook sectionaaldeuren. Wilt u een garage sectionaaldeur kopen? Dan zit u bij ons zeker goed. Door ons grote aanbod sectionaal garagedeuren vindt u altijd wel een deur die bij u past. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat is een sectionaal garagedeur? 

garage sectionaaldeuren

Een sectionaal garagedeur wordt ook wel een sectionaaldeur genoemd. Dit is een garagedeur die uit horizontale delen bestaat. Deze scharnierende delen worden langs het plafond geschoven als u de deur opent. Sluit u de deur, dan schuiven de scharnierende delen langs dezelfde rails weer terug. 

De voordelen van deze garagedeur 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun garage af te sluiten met een sectionaaldeur. Dit komt omdat deze garagedeur diverse pluspunten heeft. Het gaat om de volgende voordelen: 

Bovendien zwenkt een sectionaaldeur niet naar buiten als u deze opent. Dit betekent dat u de auto gewoon voor de garage kunt zetten, zonder dat deze in de weg staat voor de openslaande deur. 

Een sectionaaldeur kopen bij Voortman Deuren Specialist 

Wilt u van bovenstaande voordelen profiteren? Dan kunt u een sectionaaldeur aanschaffen bij Voortman Deuren Specialist. Wij verkopen sectionaaldeuren van diverse bekende merken, waaronder het Duitse familiebedrijf Hörmann

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Kom dan eens langs in onze showroom. Wilt u hier spreken met een ervaren Hörmann specialist, dan raden wij u aan om een afspraak te maken voor uw bezoek. Onze Hörmann specialist is namelijk niet altijd aanwezig. Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen