Offerte aanvragen

Sectionaaldeur kopen in Dedemsvaart

cassette_garagesectionaaldeur-hormann-voortman-deuren-specialist

Bent u op zoek naar een sectionaaldeur en woon je in Dedemsvaart of omgeving? Met de aanwezigheid van een toonzaal van Voortman Deuren specialist is dat geen probleem. Die stellen daar alleen alle modellen sectionaaldeuren voor, maar even goed garagepoorten en voordeuren in alle mogelijke uitvoeringen. 

Neem direct contact met ons op

De verschillen tussen een kantel- en een sectionaalpoort 

Het belangrijkste verschil tussen een kantel- en een sectionaaldeur is hun isolatie. Een kanteldeur heeft slechts een wand die draait tussen twee spijlen. Een kanteldeur sluit je nooit hermetisch af. Tussen de kieren komen wind en koude naar binnen. Een sectionaaldeur is samengesteld uit meerdere panelen uitgerust met rubbers. Die rubbers houden wind en koude buiten. 


Geschikte sectionaaldeur 

Hebt u uw geschikte sectionaal deur nog altijd niet gevonden? Breng dan zeker een bezoek aan de toonzaal van Voortman Deuren Specialist in Dedemsvaart. Daar staan alle modellen sectionaaldeuren, maar ook garage poorten en voordeuren van Hörmann tentoongesteld. Deze Europese marktleider op het gebied van deuren en poorten garandeert u de beste kwaliteit en service. Medewerkers van Voortman Deuren Specialist kregen een gespecialiseerde opleiding, genieten van een jarenlange lange ervaring en van een regelmatige bijscholing door Hörmann. 

Familiebedrijf 

Dit Duits familiebedrijf Hörmann werpt zich de laatste jaren op tot producent van kwalitatieve garage poorten, deuren en voordeuren. Die zijn nu ook uitgerust met een elektrische deuraandrijvingen. 
Zoekt u een geschikte garagedeur, poort of voordeur en woont u in Hoogeveen? Bezoek dan zeker de toonzaal of neem contact op met Voorman Deuren specialist.

Offerte aanvragen