Offerte aanvragen

Sectionaaldeur kopen in Hardenberg

sectionaal-garagedeur-hormann-deurdacht-T-profilering

Het grootste verschil tussen een kanteldeur en een sectionaaldeur is de isolatie. Een kanteldeur bestaat uit een wand en draait tussen 2 spijlen. Bij een gesloten kanteldeur ontstaan kieren tussen de spijlen. Die zorgen ervoor dat de wind vrij spel krijgt en uw garage slecht is geïsoleerd. Een sectionaaldeur is samengesteld uit panelen met rubbers die u garage uitstekend afsluiten. Die rubbers en panelen houden wind en koude buiten. 

Neem direct contact met ons op 

Zoekt u een sectionaaldeur met de beste prijs- kwaliteitsverhouding? 

Hebt u uw geschikte sectionaal deur nog altijd niet gevonden? Dan bezocht u waarschijnlijk nog niet de toonzaal van Voortman Deuren Specialist in Hardenberg en omgeving. Daar staan vele modellen sectionaaldeuren tentoongesteld zodat u daar zeker vindt wat u zoekt. Voortman Deuren Specialist is gespecialiseerd in de verkoop en de plaatsing van sectionaaldeuren, garagepoorten en voordeuren van de Duitse specialist Hörmann. Die is uw beste waarborg op kwaliteit en service. Medewerkers van Voortman Deuren Specialist volgden een gespecialiseerde opleiding en genieten naast een lange ervaring van een regelmatige bijscholing die door Hörmann wordt georganiseerd. 

Duits familiebedrijf 

Hörmann is een Duits familiebedrijf dat zich vooral de laatste jaren tot Europees marktleider in zijn sector ontwikkelde. Hörmann staat niet voor niets voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Hun sectionaaldeuren hebben een trendy design en zijn uitgerust met een elektrische deuraandrijvingen. Zoekt u een geschikte garagedeur, poort of voordeur en woont u in Hoogeveen? Bezoek dan zeker de toonzaal of neem contact op met Voorman Deuren specialist.

offerte aanvragen