Offerte aanvragen

Wilt u een garagedeur kopen in de omgeving Steenwijk? Ruime keuze bij Voortman Deuren Specialist

Hormann-deurdacht-voortman-deuren-specialist-garagedeuren

Een garagedeur kopen in Steenwijk is niet eenvoudig. Er zijn vele typen deuren en het is lastig om te bepalen welke garagedeur het beste bij u en uw garage past. Wij van Voortman Deuren Specialist helpen u graag bij uw keuze uit de verschillende deuren. Wij kunnen u alles vertellen over onze vijf typen garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit van het merk Hörmann.

Onze vijf typen garagedeuren

De vijf soorten garagedeuren die u bij Voortman Deuren Specialist kunt kopen, zijn de volgende.
sectionaaldeuren: deze openen verticaal naar boven
zijwaartse sectionaaldeuren: deze openen zijwaarts
roldeuren: deze rollen naar boven
openslaande deuren: deze slaan open, zoals een voordeur doet
kanteldeuren: deze kantelen naar boven

Een garagedeur kopen in Steenwijk compleet naar uw wensen

Wij van Voortman Deuren Specialist weten alles over de voor- en nadelen van de verschillende soorten deuren. Bij elke situatie past weer een andere soort garagedeur. Wilt u dat het goed warm blijft in uw garage? Dan raden wij u openslaande garagedeuren aan. Deze garagedeuren beschikken namelijk over thermisch onderbroken profielen, wat warmteverlies voorkomt. Heeft u niet zoveel ruimte in uw garage? Dan kiest u het beste voor roldeuren. Deze nemen helemaal geen ruimte weg uit uw garage. Wij raden u zijwaartse sectionaaldeuren aan als u vaak haast heeft en snel naar binnen en buiten wilt kunnen rijden. Zijwaartse sectionaaldeuren hoeft namelijk maar een klein stukje te openen voordat u naar binnen of buiten kunt rijden. 

Voortman Deuren Specialist staat altijd voor u klaar

Wij specialiseren ons naast garagedeuren ook in voordeuren en aandrijvingen. Wilt u een garagedeur kopen in Steenwijk? Neemt u dan gerust contact met ons op voor advies op maat of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bent u tevreden over ons advies, dan komen wij graag bij u langs om de garagedeur van uw wensen bij u te monteren.

Vraag een offerte aan   Neem contact op