Offerte aanvragen

Wat zijn de kosten van een garagedeur met loopdeur

openslaande-garagedeuren-hormann-voortman-deuren-specialist

De kosten van een garagedeur met loopdeur, ook wel openslaande garagedeur genoemd, liggen hoger dan de kosten voor andere types garagedeuren. Bij Voortman Deuren Specialist kunt u echter voor drie types kiezen, waardoor u zelf bepaalt welke prijs u voor een openslaande garagedeur betaalt en welke eigenschappen u belangrijk vindt. Al onze garagedeuren zijn van het merk Hörmann, waardoor we een hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen en uw nieuwe garagedeur langer meegaat.

Wat kost een garagedeur met loopdeur?

De mogelijkheden wanneer u een garagedeur koopt bij Voortman Deuren Specialist zijn eindeloos, qua type, maar ook qua profilering en kleur. De uiteindelijke kosten van een garagedeur met loopdeur zijn dan ook niet eenduidig aan te geven. Wel kunt u, afhankelijk van uw budget, bij ons kiezen voor drie types openslaande garagedeuren:

Accessoires voor uw openslaande garagedeur

De openslaande garagedeuren van Hörmann worden inbouwklaar afgeleverd en zijn voorzien van onder andere:

Optioneel kunt u kiezen voor extra’s die mede de kosten van uw garagedeur met loopdeur zullen bepalen. Denk hierbij aan diverse kleuren, profileringen, handgreepvarianten, een deurdranger met glijrail, deurvastzetter, ramen met beglazing, RC 2-veiligheidsuitrusting en elektrische deuropener.

Laat de prijs van uw openslaande garagedeur bepalen

Bent u benieuwd naar de uiteindelijke kosten van een garagedeur met loopdeur die aansluit op uw wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Naast openslaande garagedeuren vindt u bij ons ook sectionaaldeuren, kanteldeuren, roldeuren en zijdelingse deuren voor uw garage. Neem voor meer informatie en vrijblijvend advies contact met ons op via de website, of bel ons via telefoonnummer 06 50 61 26 68. We informeren u graag verder over de kosten van een garagedeur met loopdeur of een van onze andere type garagedeuren.

offerte aanvragen