Offerte aanvragen

Een openslaande garagedeur kopen in Hoogeveen doet u bij Voortman Deuren Specialist

Wilt u gemakkelijk en snel uw garage bereiken, dan is een openslaande garagedeur van het merk Hörmann de juiste keus. Via de brede opening tussen de twee deuren haalt u eenvoudig al uw spullen van binnen naar buiten en weer terug. Als u ’s ochtends snel uw fiets wilt pakken, dan heeft u dat in snel tempo gedaan. De openslaande garagedeur is een deur met een klassiek uiterlijk, maar is toch ook helemaal van deze tijd. Wilt u er ook een? Een openslaande garagedeur kopen in Hoogeveen doet u bij Voortman Deuren Specialist. 

Voordelen van de openslaande garagedeur 

U haalt via de openslaande garagedeur niet alleen gemakkelijk en snel uw spullen uit de garage, u profiteert als u kiest voor een openslaande garagedeur kopen in Hoogeveen, van veel meer voordelen.
• Hij is verkrijgbaar in verschillende motieven en kleuren.
• De warmte-isolatie van de garagedeur is goed, waardoor warmteverlies wordt voorkomen. De deur beschikt over thermisch onderbroken profielen.
• De levensduur van de garagedeur is lang.
• De garagedeur heeft weinig onderhoud nodig.
• Hij is inbraakveilig door het veiligheidsrozet aan de buitenkant en insteekslot aan de binnenkant.
• De garagedeur beschikt over driedimensionale onderhoudsvrije, regelbare scharnieren, die bij de prijs zijn inbegrepen.
• Een politiekeurmerk is mogelijk.

Bestel snel en profiteer van onze actie

Als u voor 1 juli kiest voor een openslaande garagedeur kopen in Hoogeveen bij Voortman Deuren Specialist dan kunt u gebruikmaken van onze aanbieding. U betaalt slechts € 1625 voor onze Woodgrain verkeerswitte RAL 9016 openslaande garagedeur. Als u gebruik wilt maken van deze actie of belangstelling heeft voor een andere garagedeur, voordeur of deuraandrijving, dan kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u meer weten over onze keuzemogelijkheden van een openslaande garagedeur? Maak dan gerust een afspraak met ons. Ook dat kan via onze website. Wij staan graag op korte termijn voor uw garage om uw nieuwe garagedeur voor u te monteren.


Neem contact op   Vraag vrijblijvend een offerte aan