Offerte aanvragen

Een openslaande garagedeur kopen in Meppel en omgeving doet u bij Voortman Deuren Specialist


Eenvoudig en snel uw garage binnenlopen, dat kan met de openslaande garagedeur van het merk Hörmann. Een openslaande garagedeur kopen in Meppel doet u bij Voortman Deuren Specialist. De openslaande garagedeur is niet alleen praktisch, de deur heeft u nog veel meer te bieden. Wat precies? Dat leest u hieronder. Koopt u de deur voor 1 juli bij ons in de webshop, dan profiteert u van onze actieprijs. U betaalt slechts € 1625 voor een Woodgrain verkeerswit RAL 9016 garagedeur.

Wat heeft de openslaande garagedeur van Hörmann u te bieden?


Om een openslaande garagedeur kopen in Meppel voor u te vergemakkelijken, hebben wij hieronder de vele voordelen van de deur voor u op een rij gezet.
• De deur heeft een prachtige, klassieke uitstraling, maar is toch ook helemaal van deze tijd.
• U heeft een ruime keuze uit kleuren en motieven.
• De garagedeur is van hoogwaardige kwaliteit. Het merk Hörmann heeft een lange levensduur.
• De deur is onderhoudsvrij, ook de scharnieren, die tevens regelbaar en driedimensionaal zijn.
• Door het plaatsen van openslaande deuren maakt u uw garage aangenaam warm. Dat komt doordat de deuren voorzien zijn van een goede warmte-isolatie, van thermisch onderbroken profielen.
• Uw garage is inbraakvrij met de openslaande deur. Deze is namelijk voorzien van een veiligheidsrozet en een insteekslot.
• Een politiekeurmerk op uw garagedeur is mogelijk.
• Montage door ons kan, als u dit wenst.

Openslaande garagedeur kopen in Meppel: nu in de aanbieding


Bij Voortman Deuren Specialist is de openslaande garagedeur Woodgrain verkeerswit RAL 9016 tot 1 juli in de aanbieding. U betaalt tot deze tijd slechts € 1625 voor de deur. Wilt u nog even nadenken voor u tot de aankoop besluit, dan kan dat natuurlijk ook. Vraagt u gerust een offerte bij ons aan of maak een afspraak voor vrijblijvend advies of vragen over onze keuzemogelijkheden.
 

Neem contact op   Vraag vrijblijvend een offerte aan