Offerte aanvragen

Een openslaande garagedeur kopen in de omgeving van Staphorst doet u bij Voortman Deuren Specialist

Als u kiest voor een openslaande garagedeur, dan kiest u voor gemak en snelheid. U haalt via de openslaande deuren in no time uw spullen uit uw garage en zet ze in snel tempo weer terug. Een openslaande garagedeur kopen in Staphorst doet u bij Voortman Deuren Specialist. Wij leveren openslaande deuren van topkwaliteit. Ze zijn van het hoogwaardige merk Hörmann.

De eigenschappen van onze Hörmann openslaande garagedeur


Een openslaande garagedeur kopen in Staphorst bij Voortman Deuren Specialist doet u niet zomaar. U wilt eerst alles weten over de deur om er zeker van te zijn dat u de beste garagedeur in huis haalt voor uw garage. Om u hierbij te helpen, hebben wij de eigenschappen van onze Hörmann openslaande garagedeur op een rij gezet.
• De garagedeur is in vele motieven en kleuren beschikbaar.
• De levensduur van de deur is lang.
• Het is een onderhoudsvrije garagedeur. Hij beschikt over onderhoudsvrije scharnieren, die driedimensionaal en regelbaar zijn.
• Hij is voorzien van een insteekslot en een veiligheidsrozet. Dit maakt de deur inbraakveilig.
• De deur heeft een goede warmte-isolatie; is voorzien van thermisch onderbroken profielen. Hierdoor gaat de warmte in uw garage niet verloren.
Een openslaande garagedeur in Staphorst kopen kan, als u dat wenst, inclusief een politiekeurmerk en montage. 

Koop nu een openslaande garagedeur en betaal maar € 1625


Nu een openslaande garagedeur bij Voortman Deuren Specialist kopen, wil zeggen dat u profiteert van onze actie. Tot 1 juli betaalt u slechts € 1625 voor deze aantrekkelijke deur. U krijgt dan een Woodgrain verkeerswit RAL 9016 garagedeur. Wilt u weten wat dit precies voor openslaande garagedeur is of informatie aanvragen over andere garagedeuren, voordeuren of deuraandrijvingen? Dan kunt u via onze website een afspraak met ons maken of een offerte aanvraag doen. Wie weet zien wij u snel om een openslaande garagedeur te leveren.
 

Neem contact op   Vraag vrijblijvend een offerte aan