Offerte aanvragen

Wilt u een openslaande garagedeur kopen en woont u in Steenwijk of omgeving? Ruime keuze bij Voortman Deuren Specialist


Een openslaande garagedeur heeft een klassieke uitstraling, maar is daarnaast ook helemaal van deze tijd. Dat komt doordat het een praktische deur is: u via de openslaande deuren gemakkelijk en snel uw garage in en uit komen. Wilt u een openslaande garagedeur kopen in Steenwijk, dan kan dat bij Voortman Deuren Specialist. Bij ons koopt u een openslaande garagedeur van het hoogwaardige merk Hörmann. U heeft geluk, want op dit moment is deze prachtige deur bij ons in de aanbieding. 

Waarom kiezen voor een openslaande garagedeur van Hörmann?

Als u een grote aankoop doet, zoals een openslaande garagedeur, dan wilt u natuurlijk eerst weten wat u precies in huis haalt. Kiest u voor een openslaande garagedeur kopen in Steenwijk bij Voortman Deuren Specialist, dan krijgt u dit van ons.
• Een garagedeur van topkwaliteit met een lange levensduur.
• Een inbraakveilige deur. Bij de deur wordt gratis een insteekslot aan de binnenkant en een veiligheidsrozet aan de buitenkant geleverd.
• Onderhoudsvrije, driedimensionale, regelbare scharnieren, bij de prijs inbegrepen.
• Een warme garage: de garagedeur heeft een goede warmte-isolatie, waardoor er geen warmte verloren gaat.
• Weinig onderhoud aan uw garagedeur.
• Ruime keuze uit kleuren en motieven.
• Montage door ons, als u dat wenst.
• Eventueel een politiekeurmerk.

Openslaande garagedeur kopen in Steenwijk; nu voor maar € 1625


Als u voor 1 juli een openslaande garagedeur koopt bij Voortman Deuren Specialist, dan profiteert u van onze actie. U koopt een Woodgrain verkeerswit RAL 9016 openslaande garagedeur nu voor slechts € 1625. Wilt u eerst meer informatie over deze actie of over andere garagedeuren, voordeuren of deuraandrijvingen ontvangen? Neemt u dan via onze website contact met ons op . U kunt een offerte aanvragen of vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij hopen u spoedig te ontmoeten; misschien wel om een openslaande garagedeur voor u te monteren.
 

Neem contact op   Vraag vrijblijvend een offerte aan