Offerte aanvragen

Een zijwaartse sectionaaldeur kopen in Hoogeveen? Bij Deurdacht vindt u een garagedeur naar wens!

zijdelings-garage-sectionaal-deur-hormann

De zijwaartse sectionaaldeur klapt niet naar voren of naar boven, maar draait weg naar de zijkant van uw garage. Dit type garagedeur is uitermate geschikt voor lastige montagesituaties. U hoeft de deur slecht een klein stukje te openen om in- en uit te lopen. Dit praktische type garagedeur koopt u bij Deurdacht in Hoogeveen.

Voordelen van de zijwaartse sectionaaldeur

Het is best lastig om een keuze te maken uit de verschillende typen garagedeuren. U kiest voor een sectionaaldeur die zijwaarts opent, als u wilt profiteren van deze voordelen.

Uw zijwaartse sectionaaldeur kopen bij Deurdacht in de omgeving van Hoogeveen

Deurdacht is goed bereikbaar vanuit Hoogeveen. U kunt bij ons terecht voor uw nieuwe garagedeur, voordeur en deuraandrijving. Wilt u zien wat wij u precies bieden, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Pesse. De showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Als u vooraf aan uw bezoek een afspraak maakt, dan weet u zeker dat er iemand voor u klaarstaat om uw vragen te beantwoorden. Voor vragen of een bestelling van uw zijwaartse sectionaaldeur kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.

Contact opnemen     Offerte aanvragen