Offerte aanvragen

VOORTMAN PESSE: Totaal-leverancier
in alle bouwmaterialen

Al sinds 1956 is Voortman Pesse een begrip in Drenthe. Als het gaat om bouwmaterialen, deuren, gereedschappen, schroeven, installatiemateriaal en nog veel meer, dan kunt bij Voortman Pesse terecht. Goed advies is daarbij gratis. En de prijzen zijn vaak lager dan de bekende bouwmarkten. 

Voortman Pesse is er voor de professionele bouwer en voor de particulier. We leveren hele vrachtwagen-ladingen en ook het losse schroefje. Voortman Pesse is hiermee uniek. Naast het feit dat we de enige drive-in bouwmaterialen-handel zijn in Drenthe.

Dus kom eens langs!

Samen is beter dan alleen

Voortman Pesse werkt samen met drie andere ondernemers met een interessant aanbod om elk huis tot een droomkasteel te maken.

Voortman Deuren Specialist is de Hörmann Specialist voor garagedeuren voordeuren en meer: www.voortmandeurenspecialist.nl

Voortman Badkamers, Keukens en Tegels levert wat de naam zegt. U kunt hun aanbod vinden op www.voortmanpesseshowroom.nl.

Henk Kuik Machinale Timmerwerkplaats maakt op uw verzoek specialistische buitenkozijnen en voordeuren. Kijk op www.henk-kuik.nl.

 

In opbouw...

De drie ondernemers draaien volop. De website heeft het tempo van de ontwikkelingen niet kunnen bijhouden. Zo her en der is nog niet alles bijgewerkt. Onze excuses daarvoor.
Komende tijd gaan we dit corrigeren en zal alles weer up to date worden. Houd ons in de gaten! 

GRAAG TOT ZIENS AAN HET
WARREVEEN 13!

 

Voortman Pesse
Warreveen 13 
7933 PJ Pesse 
T: 0528-241268

KvK: 04081956

 


  • Er zijn geen nieuwsberichten aanwezig.