Een zijwaartse sectionaaldeur kopen in Hardenberg doet u bij uw deurenspecialist Deurdacht

Wilt u in Hardenberg zoveel mogelijk spullen kunnen opslaan en wilt u snel uw garage in en uit lopen? Kies dan voor de aankoop van een zijwaartse sectionaaldeur bij deurenspecialist Deurdacht. Deze garagedeur schuift niet naar boven of naar voren, maar naar de zijkant van uw garage.

Waarom kiezen voor de zijwaartse sectionaaldeur

Wat zijn de voordelen van sectionaaldeur die naar de zijkant schuift? Dat leest u hieronder.

Uw garage is gemakkelijk en snel bereikbaar. Deze deur hoeft maar een klein stukje te worden geopend, ook als er sprake is van bediening volgens aandrijving. Als u niet uw auto in of uit de garage hoeft te rijden, maar enkel in of uit wilt lopen, dan doet u dit eenvoudig en vlot, zodat u er tijd mee bespaart. Dat is wel zo fijn, wanneer u ’s ochtends haast heeft en met uw fiets wilt vertrekken.

Deze garagedeur is eenvoudig te plaatsen onder een schuin dak of een andere moeilijke montagesituatie.
Er blijft voldoende opslagruimte over. Dat komt doordat de deur naar de zijkant schuift en daar dicht aan de muur terechtkomt. Zo blijft het plafond van uw garage in zijn geheel beschikbaar. Deze kan als extra opslagruimte worden ingezet. 

Bezoek onze showroom of bestel direct uw zijwaartse sectionaaldeur bij Deurdacht

Als u een zijwaartse sectionaaldeur in Hardenberg wilt kopen, dan kunt u dat doen bij Deurdacht. Misschien weet u al wat u zoekt. In dat geval kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site. Ook een offerte aanvragen is mogelijk. Wilt u eerst zien wat wij u precies te bieden hebben, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Pesse. Als u vooraf een afspraak maakt, dan weet u zeker dat er iemand voor u klaarstaat om uw vragen te beantwoorden.