Een zijwaartse sectionaaldeur kopen in Hoogeveen? Bij Deurdacht vindt u een garagedeur naar wens!

Een zijwaartse sectionaaldeur in Steenwijk koopt u bij Deurdacht deurenspecialist. Dit type garagedeur opent niet naar voren of naar boven, maar naar de zijkant. Hierdoor bespaart u ruimte en is het mogelijk om snel uw garage te bereiken.

Waarom een zijwaartse sectionaaldeur?

U kunt bij Deurdacht deurenspecialist allerlei garagedeuren kopen, zoals openslaande deuren, kanteldeuren, roldeuren en sectionaaldeuren. Wat zijn de voordelen van de naar de zijkant schuivende garagedeur boven deze andere typen garagedeuren?

  • Het plafond van uw garage blijft beschikbaar voor opslag. Dit komt doordat de deur niet naar boven, maar naar de zijkant schuift. Zo kunt u al uw spullen in uw garage kwijt.
  • De garagedeur hoeft maar een klein beetje te worden geopend. Wilt u slechts in en uit lopen? Dan hoeft u niet eerst de complete deur te openen. U opent de deur op een kier, zodat u gemakkelijk en snel in en weer uit kunt lopen. Bij haast krijgt u hierdoor minder stress. 
  • Ook bij een moeilijke montagesituatie is deze garagedeur gemakkelijk te plaatsen. Heeft uw garage een schuin dak? Dan is dit type garagedeur zeer geschikt.

Kom langs in onze showroom of vraag informatie aan over de zijwaartse sectionaaldeur

Vanuit Steenwijk kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Pesse. Daar kunt u niet alleen onze zijwaartse sectionaaldeuren bekijken, maar ook andere typen garagedeuren, voordeuren en deuraandrijvingen. Wilt u zeker weten dat er iemand aanwezig is om u te woord te staan? Maak dan vooraf telefonisch een afspraak. U kunt ook via het contactformulier met ons in contact komen. Wilt u eerst vrijblijvend een offerte aanvraag doen? Ook dat kan via de website van Deurdacht Deurenspecialist.