De deuraandrijvingen van Hörmann

Uw garagedeur moet er niet alleen mooi uit zien, maar de deur moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Verrijkt u uw garagedeur met de deuraandrijvingen van Hörmann, dan weet u zeker dat uw deur een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid heeft. Met deze aandrijving kunt u uw garagedeur gemakkelijk en snel openen en sluiten, geheel automatisch.

Een druk op de knop of een ingebouwde sensor 

Het bekende merk Hörmann heeft door de jaren heen diverse garagedeuraandrijvingen op de markt gebracht. Wilt u een deuraandrijving kopen van dit merk, dan kiest u zelf hoe u uw garagedeur wil openen. Dit kan met een druk op de knop, maar ook met een ingebouwde sensor. Bepaal voor uzelf wat u het gemakkelijkst vindt bij het openen van uw garagedeur. Vervolgens kunt u bepalen welke aandrijving van Hörmann het beste bij u past. 

Verder bepaalt u op welke manier u uw aandrijving van stroom wil voorzien. Dit kan met stroom, maar ook met een ingebouwde accu. Geen idee welke aandrijving het beste bij u past? Wij geven u graag vrijblijvend advies

Veilig, robuust en geruisloo

Koopt u een garagedeuraandrijving van Hörmann, dan doet u absoluut een goede investering. De deuraandrijvingen van Hörmann zijn niet alleen veilig en robuust, maar werken bovendien nagenoeg geruisloos. Zeker als u uw garagedeur regelmatig opent en sluit, is dit prettig. Met de aandrijving van Hörmann heeft u in dit geval namelijk geen geluidsoverlast. Ook prettig voor de buren! 

Meer weten over de deuraandrijvingen van Hörmann? Neem contact op 

Wilt u meer weten over de garagedeuraandrijvingen van Hörmann? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de aandrijvingen die wij verkopen. Bovendien kunnen wij u helpen de perfecte aandrijving aan te schaffen voor uw garagedeur, met optimaal comfort en optimale gebruiksvriendelijkheid.