Projecten

Natuurlijk zijn wij natuurlijk ook weer heel hard aan werk in 2020. Wij van Deurdacht garage en voordeuren Specialist zijn Hörmann-partner in de regio Drenthe. Dit betekend dat wij zijn aangesteld als exclusieve vertegenwoordiger van Hörmann producten, zoals nieuwe garagedeuren! Als partner van Hörmann hebben wij de nodige curssussen gevolgd, ervaringen opgedaan en hebben wij een kort lijntje met de fabrikant. Hierdoor zijn wij natuurlijk dus ook gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Op deze pagina ziet u onze projecten van 2020. Stuk voor stuk projecten waar wij trots op zijn!

Wij hebben weer een mooie nieuwe Hörmann garagedeur geplaatst! Deze keer hebben wij de Hörmann RenoMatic sectionaaldeur gemonteerd in de mooie kleur CH703 Antraciet Metallic. Aan het Raadhuisplein in Hoogeveen zat eerst een oude slechtlopende roldeur. Nu heeft deze klant weer een mooie nieuwe Hörmann garagedeur.

 

Aan het Westeinde in Westerbork hebben wij een Hörmann sectionaaldeur LPU42 geplaatst. Deze hebben wij gemonteerd in een splinternieuwe loods van een plaatselijke elektronica winkel. Deze Hörmann garagedeur heeft een M-profilering, Woodgrain in de kleur RAL9016 Wit. Deze is uiteraard ook weer elektrisch aangedreven. Deze deur is vrij groot, namelijk 3000mm breed en 2500mm hoog. In deze deur is 3 keer de Mo beglazing gemaakt voor meer daglicht. Hiermee behoud de klant ook het zicht op het plein.

 

Aan de achterzijde van de nieuwbouwwoningen aan de Crerarstraat in Hoogeveen, mistte bij een klant een doorgang of garagedeur. Hiervoor hebben wij een mooie nieuwe oplossing geleverd! We hebben een Hörmann sectionaaldeur geplaatst welke geïsoleerd en inbraakwerend is. Deze deur is mooi breed, namelijk 300cm. Deze deur heeft de kleur RAL7016 Antracietgrijs. Deze is vanzelfsprekend elektrisch aangedreven door de Hörmann Supramatic aandrijving. De buitenzijde hebben we voorzien van een draadloze codeschakelaar.

 

Op deze foto ziet u een nieuwe Hörmann sectionaaldeur gemonteerd met grote vlakke panelen. Deze deur hebben wij geplaatst aan de Akkers in Westerbork. We hebben hier eerst de oude houten openslaande deuren en kozijn gedemonteerd, voordat wij de nieuwe Hörmann garagedeur konden plaatsen. De deur is naar wens gespoten in de kleur RAL7021 Zwart-Grijs. De dagkanten van deze garagedeur zijn afgewerkt met Trespa in deze zelfde kleur.

 

In Hoogeveen, aan de Pulle, hebben wij een oude kanteldeur vervangen voor een geïsoleerde en inbraakwerende sectionaaldeur van Hörmann. Dit is de Renomatic L-profilering, Planar Matt Deluxe in de kleur CH7016 Antracietgrijs.

 

an de Oosterkamp in Vledder hebben wij een Hörmann Renomatic sectionaaldeur in de kleur RAL7016 Antracietgrijs gemonteerd. Omdat de oude kanteldeur in de dag was gemonteerd, zijn de muren links en rechts afgewerkt met Trespaplaat in dezelfde kleur als de deur.

 

Aan het Nijbrecht in Vledder hebben wij de Renomatic Hörmann garagedeur in de kleur RAL7016 gemonteerd. Omdat bij deze klant nauwelijks ruimte was voor montage, hebben wij de deur ter plekke op de juiste breedte gemaakt. Hier hebben wij gebruik gemaakt van de kozijnbekledingsprofielen in dezelfde afwerking als de deur. Hier kunt u ook mooi zien dat de latei ook in dezelfde kleur geleverd is als de deur. Hierboven is de oude lateibalk afgewerkt met een strook Trespa in deze zelfde kleur.

 

Op deze foto ziet u een nieuwe Hörmann garagedeur in de Planar uitvoering. Deze is geheel vlak en ultramat. Deze deur is uitgevoerd in de kleur CH703, Antraciet metallic. Onze klant aan de Zevenstraat in Assen is erg tevreden met deze sectionaaldeur!

 

In Zuidwolde aan de Korenbloem hebben wij oude kanteldeuren en een loopdeur vervangen voor Hörmann LPU42 sectionaaldeuren met bijpassende zijdeur. Het geheel is uitgevoerd in RAL7016 Antracietgrijs. Ook hebben we alles uitgewerkt met Trespa in deze zelfde kleur.

 

Aan de Noorderweg in Hoogeveen hebben we oude houten deuren vervangen voor nieuwe Hörmann garagedeuren NT60-2. Dit zijn mooie openslaande deuren in de kleur RAL5011 Staalblauw.

 

Aan de Esweg in Ruinen hebben wij een oude kanteldeur vervangen voor een nieuwe Hörmann sectionaaldeur Planar CH9016 Matt Deluxe met L-profilering.

 

Op de plek van deze nieuwe Hörmann garagedeur zat eerst een oude Polynorm roldeur. Deze hebben wij nu vervangen door een goede geïsoleerde en inbraakwerende garagedeur. Deze deur is een sectionaaldeur in de kleur RAL6009 Dennengroen.

 

In een nieuwbouwwijk aan het Spinwiefien in Zuidwolde hebben wij een nieuwe Hörmann garagedeur geplaatst. Deze deur is de Renomatic garagedeur in de kleur RAL9007 Grijs-aluminium.

 

In Hoogeveen aan de van Limburgstiriumstraat hebben wij voor de nieuwe aanbouw van een klant nieuwe Hörmann garagedeuren geplaatst. Hier ziet u de Hörmann NT60-2 openslaande garagedeuren in de kleur RAL6009 Groen. Deze garagedeuren zijn

 

Een ongelukje is natuurlijk snel gebeurd. Dit kan ook gebeuren met uw garagedeur. Zo had een klant een ongelukje gehad met de oude kanteldeur. Daarom hebben wij een nieuwe Hörmann garagedeur geïnstalleerd. Hier hebben wij een geïsoleerde sectionaaldeur LPU42, M-profilering geplaatst. Deze deur is de Woodgrain in RAL5011 Staalblauw. Ook hebben we bij deze garagedeur een nieuwe dorpel gemaakt.

 

Bij een nieuwe vrijstaande woning aan de Dorpsstraat in Pesse hebben wij een mooie Hörmann garagedeur geplaatst. Hier ziet u de LPU67, van 67mm dik, gemonteerd in combinatie met de splinternieuwe Supramatic 4 aandrijving. Dit is een vrij grote deur van 3000mm breed en 2500mm hoog. Deze garagedeur is Silkgrain (glad/vlak) in de kleur RAL9016 Wit.

 

Op deze foto ziet u een Hörmann garagedeur. Deze specifieke deur is een LPU42 sectionaaldeur welke we geplaatst hebben in Appelscha. Deze deur heeft de kleir RAL7016 Antracietgrijs.Deze garagedeur moesten we in een dag monteren op het bestaande kozijn. Daarom hebben we deze deur ter plekke op de juiste breedte gemaakt. De standaard witte kozijnstijlen bleven gedeeltelijk in het zicht. Hierom hebben we bijpassende kozijnbekledingsprofielen gemonteerd. De afwerking aan de bovenkant van de garagedeur gaat hier de klant zelf nog doen.

 

Voor een nieuwbouwhuis in Kerkenveld, aan de Compagniestraat, hebben wij nieuwe garagedeuren van Hörmann geplaatst. De garagedeur die u hier ziet is de RenoMatic actieset in het wit.

Aan de Hoofdstraat in Zuidwolde hebben wij een nieuwe Hörmann garagedeur geplaatst. Voordat wij deze garagedeur geplaatst hadden, zat op deze plek houten openslaande deuren, waarvan u de scharnierduimen nog op de foto kunt zien. Deze Hörmann garagedeur is de LPU-42 met een smalle profilering. Hiervoor hebben wij gekozen, omdat dit het mooist paste bij de boerderij. De garagedeur is op speciaal verzoek afgelakt in de kleur Sikkens Monumentgroen

 

Wij komen regelmatig bij het appartementencomplex Valkenstede in Hoogeveen voor het vervangen van een oude garagedeur. De al aanwezige robot kanteldeuren zijn vaak niet eens heel slecht, maar omdat ze binnen de gevel moeten kantelen zijn ze vaak makkelijk elektrisch te maken. De, over het algemeen, wat oudere bewoners willen vaak toch wat meer gemak. Zodoende plaatsten we deze keer een Hörmann elektrische sectionaaldeur. Bij deze flat zijn alle garagedeuren in de kleur RAL8028, Terrabruin. Deze garageboxen hebben geen tweede toegang. Hierom hebben we er ook een noodontgrendelingsslot gemonteerd. Bij het vervangen van deze garagedeur hebben wij ook de dorpel geheel vernieuwd.
 

Links ziet u oude openslaande houten garagedeuren, welke vervangen zijn voor de LPU-42, M-profilering, Woodgrain in de kleur Ral 7016 antracietgrijze garagedeuren van Hörmann. Tevens hebben wij deze dagkanten rondom afgewerkt met stroken Trespa in dezelfde  kleur. Ook hebben wij de dorpel opnieuw gemaakt en hebben we een draadloze codeschakelaar geïnstalleerd. 

 

 Eén van onze klanten had een garagedeur die te smal bleek voor zijn nieuw aangeschafte auto. Om dit probleem op te lossen hebben we de oude Hörmann kanteldeur met bovenlicht verwijderd. Het montage gat hebben we vervolgens 25 cm breder gemaakt. Hierna hebben we een nieuwe elektrische Hörmann kanteldeur gemonteerd. Zowel de deur en het kozijn zijn geheel in RAL 5010, Staalblauw.

 

Op deze foto ziet u een nieuwe Hörmann garagedeur. Deze deur betreft een Lpu42, M-profilering Woodgrain wit van 2750 mm breed en 2125 mm hoog. Deze deur hebben wij geplaatst aan de Lienhof in Westerbork.

Aan de Dravik in Hoogeveen hebben wij een Hörmann Renomatic Woodgrain deur geplaatst. Deze garagedeur heeft een M-profilering.

Aan Aardenburg in Hoogeveen de oude deur vervangen door een Hörmann geïsoleerde sectionaaldeur. Het betreft de RenoMatic met M-profilering en houtnerfstructuur in de bijzonder mooie kleur CH703 antraciet metallic.

Aan de Eems in Hoogeveen de oude deur vervangen voor de Hörmann openslaande garagedeuren. Ook deze deuren zijn heel goed geïsoleerd. Maar liefst 42 mm dik volgeschuimd deurblad, deuren rondom dubbel in de rubbers.

Aan de Vaarboom in Elim hebben we een oude kanteldeur vervangen door LPU42 geïsoleerde sectionaaldeur met houtnerf. De deur is in de kleur Ral 6009, dennengroen.

Aan de Buxushage in Assen de oude kanteldeur vervangen door de geïsoleerde openslaande garagedeuren van Hörmann. Uitgevoerd in Ral 9016 wit, met RVS deurbeslag.

Aan de Vijfhoek in Fluitenberg de oude kanteldeur vervangen door de Hörmann geïsoleerde sectionaaldeur. Het betreft de RenoMatic Planar Matt deluxe met grote vlakke en ultra matte panelen in de kleur CH7016 antracietgrijs. Vanzelfsprekend elektrisch aangedreven zoals vrijwel alle nieuwe sectionaaldeuren.

Aan de Hinkenkamp in Ruinen hebben we de oude kanteldeur mogen vervangen voor de geïsoleerde sectionaaldeur van Hörmann. Het betreft hier de elektrisch aangedreven RenoMatic in de kleur Ral 7016 antracietgrijs. De aannemer heeft de gevelbekleding geheel vernieuwd. Heel ander schuurtje zo!

In deze nieuw gebouwde garage aan de Oplegger in Hollandscheveld deze Hörmann geïsoleerde sectionaaldeur gemonteerd. Het betreft de RenoMatic, speciaal op kleur laten maken in Ral 9010 zuiverwit. 

In deze prachtige nieuwe woning aan de Jeulenwijk in Elim hebben we deze bijzondere sectionaaldeur gemonteerd. De woning is met de modernste middelen op en top geïsoleerd, daar moest de garagedeur natuurlijk ook aan voldoen. Het betreft hier de Hörmann LPU67. Deze deur is maar liefst 67 mm dik! Bovendien is er als extra een Thermoframe gemonteerd tussen de muren en de kozijnstijlen van de deur.

Deze combinatie geeft de hoogst mogelijk isolatie voor garagedeuren. Daarnaast bijzonder inbraakwerend door de optilbeveiliging en de BiSecur techniek. Uitgevoerd met gladde panelen in het Silkgrain motief. De kleur is Ral 7016 antracietgrijs.

Aan de Leeuwerikstraat in Nijeveen de oude kanteldeur (beetje moeilijk te zien op de linker foto) vervangen door de geïsoleerde sectionaaldeur van Hörmann.  Het betreft hier de LPU42 met M-profilering in Woodgrain structuur met de kleur Ral 7016 antracietgrijs. De deur is 3000 mm breed. De zijkanten zijn afgewerkt met Trespa In Ral 9001. Deze wat bredere deur is uitgevoerd met de supersnelle SupraMatic aandrijving.

Aan de Hinkenkamp in Ruinen de oude deur (geen foto van) vervangen door de Hörmann NT60-2 openslaande deuren.
Speciaal voor de klant op kleur laten maken. De kleur is: Sikkens monumentengroen en de deurbeslag en scharnieren zijn zwart.

Aan de Praam in Meppel de ‘oude’ kanteldeur vervangen door de geïsoleerde sectionaaldeur van Hörmann. Ook hier was de reden de isolatie. Buiten het dubbelwandige volgeschuimde deurblad van 42 mm dik, dicht de sectionaaldeur rondom af in de UV bestendige rubbers. Hierdoor ontstaat een vrijwel tocht-dichte garagedeur. Heel wat anders dan de ongeïsoleerde kanteldeur. Deze deur betreft de RenoMatic met houtnerfstructuur in de kleur Ral 9016 verkeerswit. Uiteraard elektrisch aangedreven.

In deze nieuwe garage aan de Marke in Pesse hebben wij deze twee geïsoleerde Hörmann sectionaaldeuren geplaatst. Het betreffen de deuren met grote profilering in Planar Matt deluxe CH7016 antracietgrijs, elektrisch aangedreven.