Over Deurdacht

Deurdacht Garage en Voordeuren Specialist in Pesse is voortgekomen uit een 25 jaar lange, trouwe dienst bij Voortman Pesse, een aanbieder van alles wat u voor uw woning nodig heeft. Denk aan uw keuken, de inrichting van badkamers, enzovoorts. Hoewel we hier destijds veel ervaring bij hebben opgedaan, bleek een specialisatie in Hörmann producten nog beter bij ons te passen. Om die reden werd gestart met Deurdacht garage en voordeuren Specialist!

Inmiddels is Deurdacht garage en voordeuren Specialist uitgegroeid tot een specialist in het aanbieden van producten van Hörmann. In onze showroom aan de Dorpsstraat 72b te Pesse, hebben we een aantal sectionaal- en voordeuren opgesteld. Zo kunnen we u een zo goed mogelijk beeld geven van de mogelijkheden, die Hörmann u biedt.

Wij maken deel uit van een select gezelschap, met andere Hörmann specialisten die tot Partner van dit familiebedrijf zijn benoemd. Om Partner van Hörmann te worden, hebben we veel scholingen gehad, ervaring opgedaan en korte lijnen behouden met deze leverancier.

Waarom deuren van Hörmann?

Hörmann is een sterk familiebedrijf uit Duitsland, wat de afgelopen decennia een betrouwbare naam heeft opgebouwd in het aanbieden van verschillende soorten deuren. Deze deuren zijn niet alleen erg fraai vormgegeven, ze hebben ook nog eens een sterk inbraakwerende werking. Zeker wanneer u voor een deur van Hörmann kiest, in combinatie met elektrische deuraandrijvingen.

Alles in één hand bij Deurdacht, garage en voordeuren Specialist!

Deurdacht garage en voordeuren Specialist biedt u een transparante en persoonlijke service! Bij ons heeft u alles in één hand, doordat u gedurende het gehele proces geholpen wordt door één persoon. Zowel bij het inmeten als bij het monteren.

Niet voor niets is ons slogan ‘Deur Dacht’, de Drentse benaming voor ‘doordacht’! Wanneer u voor Deurdacht garage en voordeuren Specialist in Pesse kiest, kiest u voor kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht. Samen kijken we graag met u, welk type deur het beste bij uw wensen aansluit.