Garage roldeur kopen

U wilt meer ruimte in uw garage, maar geen hinderlijke stangen en geleiders? Zijn veiligheid, comfort en aanzicht belangrijk? Dan is de garage roldeur van deurdacht Deuren Specialist een ideale optie. Wilt u een garage roldeur kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om meer informatie te krijgen over onze roldeuren.

Meer ruimte met een garage roldeur

Door te kiezen voor dit type garagedeur creëert u ruimte in uw garage. De deur rolt zich verticaal op en maakt zodoende geen gebruik van stangen en geleiders tegen het plafond. U kunt het plafond gebruiken voor het ophangen van lampen of om extra opbergruimte te realiseren. 

 

Wanneer veiligheid en comfort belangrijk zijn

Uw auto kunt u parkeren direct voor de garage, maar ook wanneer u de auto binnen parkeert, hoeft u hiervoor niet uit te stappen. De speciaal ontwikkelde aandrijving zorgt ervoor dat zowel het openen als het sluiten van de garagedeur zeer geruisloos verloopt. In de garage zijn een binnendrukknop schakelaar en garageverlichting in de besturingskast geïntegreerd. Verder wordt het profiel van de roldeur gemonteerd op de wikkelas. Zo wordt een veilige sluiting gegarandeerd die tevens inbraakwerend is. Optillen van het deurblad is hierdoor vrijwel onmogelijk.

Garagedeur aanpasbaar aan uw wensen

De garage roldeur wordt aangeboden in diverse aanzichten, om ervoor te zorgen dat deze optimaal bij de bouwstijl van uw huis past. Er is keuze uit een tweetal typen houtdecors voor de natuurlijke look. Uiteraard zijn ook de standaard kleuren voor garagedeuren beschikbaar. Bezoek onze website voor meer informatie over kanteldeuren en sectionaaldeuren. Heeft u vragen? Bij Deurdacht Deuren Specialist helpen wij u graag! Wij zijn bereikbaar per email info@deurdacht.nl of telefonisch 06 50 61 26 68.