Garage roldeur plaatsen

Om meer ruimte in- en voor de garage te kunnen benutten, kunt u een garage roldeur plaatsen. Met de garage roldeuren van Deurdacht Deuren Specialist kunt u helemaal de garage inrijden. Daarnaast blijft het plafond vrij, waardoor de ruimte groter aanvoelt en er bijvoorbeeld plafondverlichting kan worden geplaatst. Onze hoogwaardige garagedeuren zijn van het merk Hörmann. Dit garandeert een lange levensduur, optimale veiligheid en gebruiksgemak.

Een garage roldeur van hoogwaardige kwaliteit

De roldeuren in ons assortiment zijn allemaal van het merk Hörmann en zijn voorzien van het RollMatic systeem. Dit systeem is voorzien van de moderne aandrijvingstechniek met een stille werking die bovendien de deur ontziet. Hierdoor wordt een lange levensduur gewaarborgd. Ook het hoogwaardige en corrosiebestendige aluminium, waaruit de garagedeur is vervaardigd, draagt hieraan bij. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en de laklaag is weerbestendig.

Een hoogwaardige garagedeur voor iedere garage

De RollMatic garagedeuren zijn verkrijgbaar in negen kleuren en passen op iedere garageopening. Ook zijn ze verkrijgbaar voor een afgeschuinde garageopening of een voorzien van rondbogen passen de garage roldeuren. De besturingskast is voorzien van een binnendrukknopschakelaar en garageverlichting. De aandrijving is buiten de unit aangebracht, zodat eenvoudig onderhoud kan worden gepleegd. Ten slotte kunnen ook uw kinderen veilig in de buurt van de garage blijven spelen, want de uitschakelautomaat brengt de deur direct tot stilstand bij contact met een obstakel.

Uw garage roldeur plaatsen door Deurdacht Deuren Specialist

Bent u op zoek naar een passende roldeur voor uw garage, of naar een nieuwe aandrijving van hoogwaardige kwaliteit? Kom dan eens in onze showroom kijken naar ons uitgebreide Hörmann assortiment. Ook voor de voordeuren van Hörmann kunt u bij ons terecht. Neem van tevoren even contact met ons op via de website, of bel ons via telefoonnummer 06 50 61 26 68. Of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van een garage roldeur.