Garagedeur kopen in Meppel

Garagedeuren-voordeuren-hormann-voortman-deuren-specialist

Precies zoals een voordeur, moet ook een garagedeur functioneel zijn en bij de bouwstijl van je woning passen. Ze zijn het eerste wat bezoekers of voorbijgangers van uw woning te zien krijgen. Het is deze eerste indruk die blijft hangen. Het kiezen van een nieuwe garagedeur is dan ook even belangrijk als de voordeur. Woont u in Meppel en omgeving en zoekt u een geschikte garagedeur? U kunt bij ons een garagedeur kopen in Meppel. Of u kunt vrijblijvend advies vragen over uw huidige garagedeur.

Veilig, duurzaam en geruisloos

Een garagedeur moet niet alleen bij de stijl van uw woning passen. Een goede garagedeur is naast mooi ook functioneel, veilig, duurzaam en geruisloos. Garagedeuren zijn er in alle modellen, uitvoeringen, materialen en kleuren. Zo is er altijd wel een garagedeur die bij uw woning past.

Soorten garagedeuren

U hebt bij Deurdacht garage en voordeuren Specialist de keuze uit vele modellen:

  • Sectionaaldeuren
  • Zijwaartse sectionaaldeuren
  • Roldeuren
  • Kanteldeuren

Kunststof zoals pvc wordt steeds meer gebruikt als materiaal voor garagedeuren, maar aluminium en hout blijven ook populair.

Verschillende types garagedeuren

Sectionaaldeuren die naar boven openen worden steeds meer geplaatst. Met poorten bespaart u veel plaats omdat ze onder het plafond worden geïnstalleerd. Ook met roldeuren bespaart u heel wat plaats. Een goede garagedeur is ook veilig. Een kanteldeur is er in alle mogelijke uitvoeringen en garandeert maximale veiligheid. U opent ze met een afstandsbediening zodat u zelfs uw auto niet in of uit moet om ze te openen of te sluiten. Vooral handig bij slecht weer.

Garagepoort in combinatie met een garagedeur kopen in Meppel

Woont u in Meppel en omgeving en zoekt u naar een geschikte poort voor uw garage die uitstraling combineert met functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid? Bezoek dan zeker de showroom van Deurdacht Specialist Deuren