Garagedeur sectionaal kopen in Hoogeveen

sectionaaldeur

Deurdacht Deuren Specialist is al jaren gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten garagedeuren. In ons assortiment vindt u kanteldeurenroldeuren en openslaande garagedeuren, maar ook sectionaaldeuren. Wilt u een garage sectionaal kopen? Dan zit u bij ons zeker goed. Door ons grote aanbod sectionaal garagedeuren vindt u altijd wel een deur die bij u past.

Wilt u een garagedeur sectionaal kopen in Hoogeveen? Dan bent u bij Deurdacht aan het juiste adres. Als exclusieve Hörmann partner, staan onze deuren specialisten voor u klaar. Wij helpen u met het maken van een keuze, geven advies en kunnen de deur voor u monteren.

 Sectionaal garagedeur

Een sectionaal garagedeur, ook wel sectionaaldeur genoemd, bestaat uit horizontale delen. Vanwege deze horizontale delen kan de deur omhoog en omlaag geschoven worden voor de opening van de garage. Door middel van geleiders aan het plafond wordt de deur vastgemaakt.

De voordelen

Omdat de deur via rails over het plafond gaat, houdt u meer ruimte over binnenin de garage. Een ander voordeel hiervan is dat de auto gewoon voor de garage kan staan. De deur zwenkt namelijk niet. Daarnaast zijn er andere functionele voordelen van een sectionaaldeur:

  • Vanwege het materiaal is de deur uiterst veilig.
  • En dus ook goed geïsoleerd.
  • De deur is gebruiksvriendelijk en mogelijk met een elektrische aandrijving.
  • Een sectionaaldeur is verkrijgbaar in meerdere maten, kleuren en soorten.

De deuren specialist

Deurdacht in Pesse is de deuren specialist die u kan helpen. Met extra informatie op onze website en een eigen showroom, kunt u gemakkelijk een keuze maken voor uw nieuwe garagedeur. Heeft u moeite met het maken van een keuze? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Door naar uw wensen te luisteren, kunnen we een passend advies geven. Als er een deur op maat gemaakt moet worden, dan komen we langs om de maten op te meten. Zo weten we zeker dat de deur gaat passen. En natuurlijk kunnen onze specialisten de garagedeur ook voor u monteren.

Geniet van gemak

Wilt u een garagedeur sectionaal kopen in Hoogeveen en genieten van alle gemakken? Neem dan snel contact met ons op. Ook voor advies in onze showroom wordt aangeraden eerst een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u een vragen hebt.