Garagedeur van Hörmann

Een garagedeur is belangrijk om uw auto goed te beschermen. Daarom moet de kwaliteit van de garagedeur dit kunnen garanderen. De garagedeuren van Hörmann doen dit. Met een sterk inbraakwerende werking weet u zeker dat uw auto veilig in de garage kan staan. 

Hörmann

Het Duitse bedrijf Hörmann staat, door jarenlange ervaring, bekend als een betrouwbaar familiebedrijf. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ze blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deurdacht is dan ook trotse verkoper van de Hörmann (garage)deuren.

Soorten garagedeuren

Hörmann, en dus Deurdacht, hebben verschillende soorten garagedeuren in het assortiment. Zo kunt u kiezen uit

  • Sectionaaldeur
  • Zijdelings sectionaal
  • Roldeur
  • Kanteldeur
  • Openslaande garagedeur

Al deze deuren hebben, naast een sterk inbraakwerende werking, ook een zichtbaar kwaliteit, dagelijks gebruiksgemak en een lange levensduur. 

Stijlvolle garagedeuren van Hörmann

Naast de verschillende soorten garagedeuren, zijn er ook verschillende kleur en vorm mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan rechthoekig, maar ook aan een rondboog. De verschillende mogelijkheden zijn per soort deur verschillend. Bekijk per soort garagedeur wat er mogelijk is. 

Het kiezen van een garagedeur

Welke keuze het beste is voor uw garage is van meerdere factoren afhankelijk. Een belangrijke factor is de richting waarop de garagedeur geopend wordt. Daarnaast is er een keuze voor handmatig of elektrische opening van de deuren. Heeft u dit besloten? Dan kunt u gaan nadenken over de vorm en de kleur van de garagedeur. Heeft u nog geen idee? Vraag het onze medewerkers. Zij denken graag met u mee.

Het plaatsen van een Hörmann garagedeur

Een garagedeur plaatsen wordt gedaan door onze vakkundige medewerkers. Zij weten precies hoe de deuren van Hörmann in elkaar steken en hoe ze deze moeten plaatsen. Vraag snel een offerte aan en ondervind de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf. Liever eerst meer informatie? Maak een afspraak en kom langs is de winkel.