Kanteldeur kopen in Hoogeveen?

Wilt u een kanteldeur kopen in Hoogeveen? Kom naar Deurdacht, de deuren specialist. De kanteldeuren die wij verkopen zijn hoge kwaliteit. Maar dat zijn nog niet alle voordelen. Lees snel verder of vraag direct een offerte aan.

Hoogwaardige kwaliteit

Deurdacht is partner van Hörmann, een Duits familiebedrijf. De deuren worden door hen gemaakt en zijn verbonden aan strenge eisen. Daarnaast word je niet zomaar een Hörmann partner.  Ook wij zijn verbonden aan eisen die te maken hebben met kwaliteit en service. Dit staat hoog bij ons in het vaandel. Naast alleen een deur, kunt u ook een voordeur of elektrische aandrijvingen kopen bij ons.

De voordelen

Vanwege de strenge eisen op de kwaliteit is een van grootste voordelen dat de deuren lang meegaan. Daarbij hebben de kanteldeuren inbraakbeveiliging en hebben ze een uniek draaigrendelslot. Omdat we zorgen dat de kanteldeur precies aansluit is deze veilig voor kinderen.  Een kanteldeur bestaat uit één geheel waardoor deze gemakkelijk te openen is. Dit geeft een extra gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast neemt de deur weinig ruimte in beslag en is deze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Verschillende uitvoeringen

Voor elke stijl is wel een kanteldeur te vinden. Houdt u liever van modern of juist van klassiek, wij verkopen het. Daarnaast is de deur verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kan de kanteldeur in bijna elke garage geplaatst worden. En als laatste kunt u de kleur kiezen van de deur. Vindt u het lastig om een keuze te maken? We helpen u graag met advies geven.

Beveilig uw garage

Wilt u een kanteldeur kopen in Hoogeveen om uw garage te beschermen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Als u de deuren wilt bekijken in de showroom, bel dan eerst even. Zo weet u zeker dat er iemand u te woord kan staan. Als u de keuze al gemaakt heeft, vraag dan direct een offerte aan.