Voor een aluminium voordeur van ThermoCarbon kiezen

Kiest u voor een aluminium voordeur van ThermoCarbon, dan kiest u voor hoge kwaliteit. Deze voordeur is werkelijk een kampioen op het gebied van warmte–isolatie en veiligheid. Daarnaast kan de deur met al zijn opties gemaakt worden zodat hij volledig past bij uw wensen. 

Met ThermoCarbon maximale veiligheid

In slechts één sleuteldraai is uw voordeur afgesloten. De vergrendeling bestaat uit een negenvoudig slot, vijf draaigrendels en vier stalen pennen. Tevens beschermt het rozet in het deurblad de profielcilinder (RC-3) tegen doorboren. De verborgen scharnieren voorkomen het optillen van de deur. Wanneer u kiest voor een aluminium voordeur met beglazing, dan kunt u rekenen op een dikke, gelaagde splintervrije beglazing. Deze beschermt zowel van binnen als van buitenaf tegen doorgrijpen en snijwonden. 

Een topper op het gebied van isolatie

De aluminium voordeuren van ThermoCarbon zijn uitgerust met een high-tech vleugelprofiel van Carbon glasvezel materiaal. Daarmee heeft de deur een grotere hardheid, stootweerstand en geluidsisolatie dan iedere andere deur. De isolatiewaarde reikt tot 0,47 W/m2 en is daarmee uiterst geschikt voor ultra zuinige woningen. 

Mooi design en onderhoudsarm

De aluminium voordeuren zien er na jaren nog uit als nieuw. De kleuren en designs zijn aanpasbaar aan uw wensen. Het vleugeloverdekkend binnenaanzicht zorgt dat de deur in eenheid is met uw binnendeuren. Verder wordt deze voordeur standaard geleverd met een roestvrijstalen handgreep. Maar een geïntegreerde handgreep behoort ook tot de opties. 

Kiest u voor een Thermo Carbon voordeur, dan kiest u voor maximale veiligheid, kwaliteit voor vele jaren en een zeer hoge warmte-isolatie! Bekijk tevens op onze website de andere voordeuren van Deurdacht garage en voordeuren Specialist. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via mail info@deurdacht.nl of telefonisch 06 50 61 26 68.