Projecten

Wij van Deurdacht garage en voordeuren Specialist zijn Hörmann-partner in de regio Drenthe. Dit betekend dat wij zijn aangesteld als exclusieve vertegenwoordiger van Hörmann producten, zoals nieuwe garagedeuren! Als partner van Hörmann hebben wij de nodige cursussen gevolgd, ervaringen opgedaan en hebben wij een kort lijntje met de fabrikant. Hierdoor zijn wij natuurlijk dus ook gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Op deze pagina ziet u onze projecten. Stuk voor stuk projecten waar wij trots op zijn!

Hörmann RenoMatic sectionaaldeur, Raadhuisplein Hoogeveen

Wij hebben weer een mooie nieuwe Hörmann garagedeur geplaatst! Deze keer hebben wij de Hörmann RenoMatic sectionaaldeur gemonteerd in de mooie kleur CH703 Antraciet Metallic. Aan het Raadhuisplein in Hoogeveen zat eerst een oude slechtlopende roldeur. Nu heeft deze klant weer een mooie nieuwe Hörmann garagedeur.

 

Hörmann sectionaaldeur LPU42, Westerbork Westeinde

Aan het Westeinde in Westerbork hebben wij een Hörmann sectionaaldeur LPU42 geplaatst. Deze hebben wij gemonteerd in een splinternieuwe loods van een plaatselijke elektronica winkel. Deze Hörmann garagedeur heeft een M-profilering, Woodgrain in de kleur RAL9016 Wit. Deze is uiteraard ook weer elektrisch aangedreven. Deze deur is vrij groot, namelijk 3000mm breed en 2500mm hoog. In deze deur is 3 keer de Mo beglazing gemaakt voor meer daglicht. Hiermee behoud de klant ook het zicht op het plein.

 
Westeinde Westerbork

Hörmann sectionaaldeur, Crerarstraat Hoogeveen

Aan de achterzijde van de nieuwbouwwoningen aan de Crerarstraat in Hoogeveen, mistte bij een klant een doorgang of garagedeur. Hiervoor hebben wij een mooie nieuwe oplossing geleverd! We hebben een Hörmann sectionaaldeur geplaatst welke geïsoleerd en inbraakwerend is. Deze deur is mooi breed, namelijk 300cm. Deze deur heeft de kleur RAL7016 Antracietgrijs. Deze is vanzelfsprekend elektrisch aangedreven door de Hörmann Supramatic aandrijving. De buitenzijde hebben we voorzien van een draadloze codeschakelaar. 

Hörmann sectionaaldeur, Akkers Westerbork

Op deze foto ziet u een nieuwe Hörmann sectionaaldeur gemonteerd met grote vlakke panelen. Deze deur hebben wij geplaatst aan de Akkers in Westerbork. We hebben hier eerst de oude houten openslaande deuren en kozijn gedemonteerd, voordat wij de nieuwe Hörmann garagedeur konden plaatsen. De deur is naar wens gespoten in de kleur RAL7021 Zwart-Grijs. De dagkanten van deze garagedeur zijn afgewerkt met Trespa in deze zelfde kleur.

Hörmann sectionaaldeur, Pulle Hoogeveen

In Hoogeveen, aan de Pulle, hebben wij een oude kanteldeur vervangen voor een geïsoleerde en inbraakwerende sectionaaldeur van Hörmann. Dit is de Renomatic L-profilering, Planar Matt Deluxe in de kleur CH7016 Antracietgrijs.

 

Hörmann garagedeur Planar, Zevenstraat Assen

Op deze foto ziet u een nieuwe Hörmann garagedeur in de Planar uitvoering. Deze is geheel vlak en ultramat. Deze deur is uitgevoerd in de kleur CH703, Antraciet metallic. Onze klant aan de Zevenstraat in Assen is erg tevreden met deze sectionaaldeur!

 

Hörmann LPU42 sectionaaldeuren, Korenbloem Zuidwolde

In Zuidwolde aan de Korenbloem hebben wij oude kanteldeuren en een loopdeur vervangen voor Hörmann LPU42 sectionaaldeuren met bijpassende zijdeur. Het geheel is uitgevoerd in RAL7016 Antracietgrijs. Ook hebben we alles uitgewerkt met Trespa in deze zelfde kleur.

 

Hörmann sectionaaldeur Planar CH9016, Esweg Ruinen

Aan de Esweg in Ruinen hebben wij een oude kanteldeur vervangen voor een nieuwe Hörmann sectionaaldeur Planar CH9016 Matt Deluxe met L-profilering.

 

Hörmann garagedeur, Spinwiefien Zuidewolde

In een nieuwbouwwijk aan het Spinwiefien in Zuidwolde hebben wij een nieuwe Hörmann garagedeur geplaatst. Deze deur is de Renomatic garagedeur in de kleur RAL9007 Grijs-aluminium.

 
 

Hörmann sectionaaldeur LPU42

 Een ongelukje is natuurlijk snel gebeurd. Dit kan ook gebeuren met uw garagedeur. Zo had een klant een ongelukje gehad met de oude kanteldeur. Daarom hebben wij een nieuwe Hörmann garagedeur geïnstalleerd. Hier hebben wij een geïsoleerde sectionaaldeur LPU42, M-profilering geplaatst. Deze deur is de Woodgrain in RAL5011 Staalblauw. Ook hebben we bij deze garagedeur een nieuwe dorpel gemaakt.

 

Hörmann garagedeur, Dorpsstraat Pesse

Bij een nieuwe vrijstaande woning aan de Dorpsstraat in Pesse hebben wij een mooie Hörmann garagedeur geplaatst. Hier ziet u de LPU67, van 67mm dik, gemonteerd in combinatie met de splinternieuwe Supramatic 4 aandrijving. Dit is een vrij grote deur van 3000mm breed en 2500mm hoog. Deze garagedeur is Silkgrain (glad/vlak) in de kleur RAL9016 Wit.

 

Hörmann kanteldeur

 Eén van onze klanten had een garagedeur die te smal bleek voor zijn nieuw aangeschafte auto. Om dit probleem op te lossen hebben we de oude Hörmann kanteldeur met bovenlicht verwijderd. Het montage gat hebben we vervolgens 25 cm breder gemaakt. Hierna hebben we een nieuwe elektrische Hörmann kanteldeur gemonteerd. Zowel de deur en het kozijn zijn geheel in RAL 5010, Staalblauw.

 

Hörmann sectionaaldeur, Aardenburg Hoogeveen

Aan Aardenburg in Hoogeveen de oude deur vervangen door een Hörmann geïsoleerde sectionaaldeur. Het betreft de RenoMatic met M-profilering en houtnerfstructuur in de bijzonder mooie kleur CH703 antraciet metallic.

 

 

Hörmann sectionaaldeur, Vaarboom Elim

Aan de Vaarboom in Elim hebben we een oude kanteldeur vervangen door LPU42 geïsoleerde sectionaaldeur met houtnerf. De deur is in de kleur Ral 6009, dennengroen.

 
 

 

Hörmann openslaande garagedeur, Buxushage Assen

Aan de Buxushage in Assen de oude kanteldeur vervangen door de geïsoleerde openslaande garagedeuren van Hörmann. Uitgevoerd in Ral 9016 wit, met RVS deurbeslag.

Hörmann sectionaaldeur, Vijfhoek Fluitenberg

Aan de Vijfhoek in Fluitenberg de oude kanteldeur vervangen door de Hörmann geïsoleerde sectionaaldeur. Het betreft de RenoMatic Planar Matt deluxe met grote vlakke en ultra matte panelen in de kleur CH7016 antracietgrijs. Vanzelfsprekend elektrisch aangedreven zoals vrijwel alle nieuwe sectionaaldeuren.

Hörmann sectionaaldeur, Jeulenwijk Elim

In deze prachtige nieuwe woning aan de Jeulenwijk in Elim hebben we deze bijzondere sectionaaldeur gemonteerd. De woning is met de modernste middelen op en top geïsoleerd, daar moest de garagedeur natuurlijk ook aan voldoen. Het betreft hier de Hörmann LPU67. Deze deur is maar liefst 67 mm dik! Bovendien is er als extra een Thermoframe gemonteerd tussen de muren en de kozijnstijlen van de deur.

Deze combinatie geeft de hoogst mogelijk isolatie voor garagedeuren. Daarnaast bijzonder inbraakwerend door de optilbeveiliging en de BiSecur techniek. Uitgevoerd met gladde panelen in het Silkgrain motief. De kleur is Ral 7016 antracietgrijs.

Hörmann sectionaaldeur, Praam Meppel

Aan de Praam in Meppel de ‘oude’ kanteldeur vervangen door de geïsoleerde sectionaaldeur van Hörmann. Ook hier was de reden de isolatie. Buiten het dubbelwandige volgeschuimde deurblad van 42 mm dik, dicht de sectionaaldeur rondom af in de UV bestendige rubbers. Hierdoor ontstaat een vrijwel tocht-dichte garagedeur. Heel wat anders dan de ongeïsoleerde kanteldeur. Deze deur betreft de RenoMatic met houtnerfstructuur in de kleur Ral 9016 verkeerswit. Uiteraard elektrisch aangedreven.

Hörmann sectionaaldeur, Marke Pesse

In deze nieuwe garage aan de Marke in Pesse hebben wij deze twee geïsoleerde Hörmann sectionaaldeuren geplaatst. Het betreffen de deuren met grote profilering in Planar Matt deluxe CH7016 antracietgrijs, elektrisch aangedreven.

Hörmann Kanteldeur, Wega Hoogeveen

Aan de Wega in Hoogeveen hebben we een kanteldeur mogen vervangen van een garagebox onder de flat.

 

Aan de foto’s is de reden wel te zien…

Wega Hoogeveen

Hörmann Sectionaaldeur, Hertshooistraat Assen

Aan de Hertshooistraat in Assen hebben we een (vrijwel) nieuwe kanteldeur vervangen door de Geïsoleerde sectionaaldeur.

Het betreft de Hörmann Planar Matt deluxe in de kleur CH7016 antraciet

Hertshooistraat Assen

Hörmann Sectionaaldeur, Mendelssohlaan Assen

Bij deze garage aan de Mendelssohlaan te Assen zaten 2 zware houten schuifdeuren.

Deze zijn vervangen door de Hörmann sectionaaldeuren RenoMatic Planar Matt deluxe, in de kleur CH7016 antracietgrijs.
 

Tevens is de dorpel geheel vernieuwd en rondom afgewerkt met Trespa in 
Ral 9010.

Hertshooistraat Assen

Hörmann Sectionaaldeur, Akkers Ruinen

Aan de Akkers te Ruinen is de oude houten kanteldeur vervangen door de Hörmann geïsoleerde sectionaaldeur. 

Het betreft hier de RenoMatic M-profilering Woodgrain, kleur wit.

Akkers ruinen

Hörmann Sectionaaldeur, Zuiderkade Assen

Bij een nieuwbouwwoning aan de Zuiderkade in Assen, is de Hörmann sectionaaldeur gemonteerd.

 

Het betreft de LPU42 M-profilering, Woodgrain. De kleur is Ral 7016 antracietgrijs.

 

Zuiderkade Assen

Hörmann Kanteldeur, PostNL Ter Apel

Voor PostNL hebben we een kanteldeur mogen vervangen in Ter Apel. 

Deze kanteldeur was er ook wel aan toe. Nu werkt de deur niet alleen naar behoren, maar ziet het er ook weer mooi uit.

PostNL Ter Apel

Hörmann openslaande garagedeuren, de Sikkel Hoogeveen

Aan de Sikkel in Hoogeveen hebben we een stel Hörmann openslaande garagedeuren gemonteerd.

Deze geïsoleerde deur is voorzien van een 3-puntssluiting en RVS beslag. Met een weerstandsklasse van RC2 voor betere bescherming van weersomstandigheden.

de Sikkel Hoogeveen

Hörmann sectionaal garagedeuren, de Maaier in Hoogeveen

Onlangs hebben we een project van 18 Hörmann sectionaal-garagedeuren geleverd en gemonteerd bij de Maaier in Hoogeveen. 

De garagedeuren zijn geplaatst bij het groene appartementencomplex, want de rode en blauwe appartementencomplexen hadden al nieuwe Hörmann garagedeuren. 

Deze nieuw geplaatste deuren zijn RenoMatic deuren, dubbelwandig 42 mm dik geïsoleerd, M-profilering, Woodgrain. Deze deuren zijn in de kleur antracietgrijs, Ral 7016.

de maaier

Hörmann nieuwe carport/garage, Schutlanden in Hoogeveen

Wij hebben een prachtige nieuwe carport/garage geplaatst in de wijk Schutlanden in Hoogeveen.

We hebben hier een RenoMatic deur met houtnerf in de chique Hörmann kleur CH703 antraciet metallic geplaatst. Uiteraard is deze elektrisch aangedreven!

schutlanden hoogeveen

Hörmann standaard en maatwerk garagedeuren

We hebben twee nieuwe garagedeuren mogen plaatsen. De rechterdeur is ter plekke verbreed naar een speciale breedte van 165 cm. Deze garagedeur wordt uitsluitend gebruikt voor het stallen van een motor. 

De linker garagedeur heeft een standaard maat. Beide Deuren zijn op kleur afgelakt in Ral 9001 crèmewit. 

Beide Deuren zijn elektrisch aangedreven d.m.v. de Hörmann Promatic 3 BiSecur aandrijving. De serie van beide deuren zijn LPU42 M-Profilering Woodgrain. 

Hörmann sectionaaldeur garagedeur

De linkergaragedeur is vervangen door een garage sectionaaldeur van Hormann (rechts). De serie van de deur is LPU42 S-Profilering Woodgrain Wit. 

Oude kanteldeuren vervangen naar sectionaal

Aan het Beetsplein in Hoogeveen zijn 8 garage kanteldeuren vervangen voor sectionaal garagedeuren. 

De serie van de deuren zijn LPU42 M-Profilering Woodgrain met de kleur Ral 7035 lichtgrijs. De deuren hebben daarbij een Supramatic automatische deuraandrijving.

Hörmann sectionaaldeuren – marterslag Assen

Aan de Marterslag in Assen 2 oude roldeuren vervangen
door de Hörmann Sectionaaldeur.

Het betreft het Type LPU42, M-profilering. Materiaal is Woodgrain in de kleur
wit. Vanzelfsprekend elektrisch aangedreven.

Hörmann sectionaaldeuren – Beilerweg Hooghalen

Aan de Beilerweg in Hooghalen een kanteldeur en zijdeur vervangen voor de Hörmann sectionaaldeur met bijpassende zijdeur.

Uitgevoerd in M-profilering Woodgrain, met de kleur Ral 6009 dennengroen.

Hörmann sectionaaldeuren – Smeengestraat Ruinen

Aan de Smeengestraat in Ruinen 2 oude ongeïsoleerde sectionaaldeuren vervangen voor 2 nieuwe geïsoleerde sectionaaldeuren.

De nieuwe deuren zijn uitgevoerd in de kleur Ral 7016 antracietgrijs. Uiteraard elektrisch aangedreven.

Hörmann sectionaaldeuren – Steigermesschen Assen

Deze situatie aan de Steigermesschen in Assen is het meest voorkomende werk wat we doen.

De ongeïsoleerde en inbraakgevoelige ‘oude’ kanteldeur vervangen door de Hörmann geïsoleerde en inbraakwerende sectionaaldeur.

Mede door de gepatenteerde optilbeveiliging wordt de garage een ware vesting.

Garagedeur – Begoniastraat in Hoogeveen

Deze klant aan de Begoniastraat in Hoogeveen had helemaal geen garagedeur, zie eerste foto.

In het filmpje kunt u zien hoe we dat hebben opgelost. Op de laatste foto het resultaat.

Garagedeur – Woeres Assen

Deze klanten aan de Woeres in Assen wilden graag een garagedeur die geïsoleerd en inbraakwerend is. Tevens heeft de deur meer bedieningsgemak.

Hörmann sectionaaldeur – Langbree Assen

Van een oude kanteldeur naar een mooie Hörmann sectionaaldeur aan de Langbree in Assen.

Mooi rood is niet lelijk!