Sectionaaldeur kopen in Dedemsvaart

Bent u op zoek naar een sectionaaldeur en woon je in Dedemsvaart of omgeving? Met de aanwezigheid van een toonzaal van Deurdacht Deuren specialist is dat geen probleem. Die stellen daar alleen alle modellen sectionaaldeuren voor, maar even goed garagepoorten en voordeuren in alle mogelijke uitvoeringen.

De verschillen tussen een kantel- en een sectionaalpoort 

Het belangrijkste verschil tussen een kantel- en een sectionaaldeur is hun isolatie. Een kanteldeur heeft slechts een wand die draait tussen twee spijlen. Een kanteldeur sluit je nooit hermetisch af. Tussen de kieren komen wind en koude naar binnen. Een sectionaaldeur is samengesteld uit meerdere panelen uitgerust met rubbers. Die rubbers houden wind en koude buiten. 

  • Je inrit blijft altijd vrij 
    Sectionaaldeuren openen naar boven. Dat zorgt voor veel plaatswinst. De inrit van uw garage blijft ook constant vrij. Sectionaaldeuren passen in alle soorten deuropeningen en zijn ook geschikt voor alle renovatieprojecten.  
  • Sectionaaldeuren zijn veilig 
    Sectionaaldeuren zijn stukken veiliger dan kantelpoorten. Deze laatsten sluiten vaak met twee kunststof blokjes waardoor deze deuren makkelijk van buitenaf geopend kunnen worden. Dat is niet zo met een sectionaaldeur. Die sluit met een automatische vergrendeling, waardoor die van buitenaf niet kan geopend worden zonder sleutel of handzender terwijl die van binnen makkelijk geopend kan worden.

Geschikte sectionaaldeur

Hebt u uw geschikte sectionaal deur nog altijd niet gevonden? Hörmann is de Europese marktleider op het gebied van deuren en poorten garandeert u de beste kwaliteit en service. Medewerkers van Deurdacht Deuren Specialist kregen een gespecialiseerde opleiding, genieten van een jarenlange lange ervaring en van een regelmatige bijscholing door Hörmann.

Familiebedrijf

Dit Duits familiebedrijf Hörmann werpt zich de laatste jaren op tot producent van kwalitatieve garage poorten, deuren en voordeuren. Die zijn nu ook uitgerust met een elektrische deuraandrijvingen.
Zoekt u een geschikte garagedeur, poort of voordeur en woont u in Hoogeveen? Bezoek dan zeker de toonzaal of neem contact op met Voorman Deuren specialist.