Sectionaaldeur kopen in Drenthe

Zoekt u een veilige garagedeur? Koop een sectionaal garagedeur in Drenthe bij Deurdacht. Deze deur heeft meerdere voordelen en is daarom een geschikte keuze. Waarom bij Deurdacht kopen? Zij kunnen u advies geven en de deur voor u installeren. 

sectionaaldeur

Een sectionaal deur

Een sectionaal garagedeur bestaat uit horizontale delen. Bij het openen van de deur, worden de horizontale delen omhoog en langs het plafond geschoven. Zo neemt de deur weinig ruimte in binnenin de garage. De deur wordt met geleiders aan de zijkanten van de opening vastgemaakt. Bij het sluiten van de deur, schijven de scharnierende delen langs de rails weer naar beneden tot aan de grond. 

De voordelen

Een sectionaal garagedeur heeft meerdere pluspunten. Vanwege deze pluspunten, is de garagedeur populair als keuze. 
De voordelen zijn:

  •  Veilig
  • Gebruiksvriendelijk
  •  Goed geïsoleerd
  • Neemt weinig ruimte in 
  • Leverbaar in verschillende soorten, maten en kleuren.


Omdat de sectionaaldeur naar boven en beneden geleid wordt, zwenkt de deur niet uit. De auto kan voor de garage staan zonder dat de deur er tegenaan komt. Door een sensor te plaatsen kan de deur automatisch of met bediening geopend en gesloten worden. Zo hoeft u de auto niet uit te stappen.

Koop bij Deurdacht

Deurdacht is de deuren specialist in Drenthe. Met verstand van zaken, een persoonlijke aanpak en de samenwerking met Hörmann, kunt u zeker zijn van een kwalitatief goede sectionaal garagedeur. Deurdacht kan u helpen met advies geven over de best passende deur voor uw garage en kan deze deur voor u plaatsen. Deurdacht kan u ook helpen met het uitzoeken van een andere garagedeur. Maak uw woning helemaal veilig door een nieuwe voordeur te laten plaatsen. 

Beveilig uw garage

Wilt u een sectionaaldeur kopen in Drenthe? Of wilt u liever eerst meer weten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wilt u advies krijgen? Maak dan een afspraak. Zo weet u zeker dat de specialist aanwezig is om al uw vragen te beantwoorden.