Welke soorten garagedeuren zijn er?

Het soort garagedeur dat u koopt hangt af van de uitstraling van uw woning en van de ruimte die u wilt benutten. Zo wil de een zijn oprit vrijhouden en de ander wil het plafond van de garagedeur benutten. Bij Deurdacht garage en voordeuren Specialist (Deurdacht) vindt u niet alleen garagedeuren in heel veel kleuren en materialen, maar ook diverse soorten garagedeuren. Alle deuren die wij verkopen zijn van het merk Hörmann, waarmee wij een uitstekende kwaliteit van de door ons geplaatste deuren waarborgen.

Een garagedeur die past bij uw wensen

Het is belangrijk om voor u een keuze maakt voor een bepaalde kleur, materiaal of motief, te kiezen voor een bepaald type garagedeur. Welke soorten garagedeuren zijn er?

  • Roldeuren: Rollen een behuizing in en creëren daardoor veel plaats in en voor de garage, u kunt voor het parkeren doorrijden tot aan de roldeur. Het plafond blijft vrij.
  • Kanteldeuren: Uit te voeren met vele motieven. Een klassiek type dat steeds verder is ontwikkeld. De deur kantelt naar voren open en eindigt horizontaal tegen het plafond.
  • Sectionaaldeuren: Meer plaats voor en in de garage met deze deuren die altijd passen. Ze zijn dan ook erg populair. De panelen van deze deur rollen naar boven open, tot ze parallel aan het plafond zijn. Zeer geschikt voor renovatieprojecten.
  • Zijwaartse sectionaaldeuren: Ook hier heeft u snelle toegang tot de garage en kunt u het plafond optimaal benutten. Ze rollen opzij in plaats van naar boven open.
  • Openslaande deuren: Ideaal wanneer u de garage gebruikt voor fietsen, (tuin)gereedschap en opslagdoeleinden.

Advies over onze verschillende garagedeuren

Wilt u meer advies over de verschillende soorten garagedeuren van Deurdacht garage en voordeuren Specialist? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken door contact met ons op te nemen via de website, of ons te bellen via telefoonnummer 06 50 61 26 68. Wij bespreken graag de voor- en nadelen van de verschillende soorten garagedeuren met u.