Stalen voordeur

Wilt u graag een veilig gevoel in huis met een deur die er toch mooi uitziet? Koop een stalen deur van Hörmann bij Deurdacht. Deze Thermo65-deur is beschikbaar in verschillende soorten en maten. En door de meervoudige vergrendeling krijgt u een veilig gevoel.

Waarom een stalen deur?

Het materiaal staal heeft meerdere voordelen:

  • Het is het sterkste en veiligste materiaal om je woning goed te beschermen.
  •   Een stalen voordeur is bestand tegen brand.
  • Het heeft een goede isolatiewaarde.  
  • Staal is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Staal wordt gezien als een tijdloos materiaal dat exclusiviteit uitstraalt. Door de verschillende soorten en maten, zit er altijd een deur bij die u leuk vindt. 

Stalen voordeur van Hörmann

De stalen voordeur die wij verkopen is van Hörmann, een Duits familiebedrijf. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de deuren zowel mooi als inbraak werend zijn. De stalen voordeur is de Thermo65. De specificaties van de deur vindt u hier. De deuren kunnen zowel standaard als aangepast geleverd worden. Zo kunt u kiezen uit zestien verschillende kleuren. Daarnaast zijn het deurblad en de beglazing ook in verschillende structuren verkrijgbaar. Zo wordt de stalen voordeur naar uw wens gemaakt.

Waarom Deurdacht?

Deurdacht is partner van Hörmann en daarom een goede keuze om de Thermo65-deur bij u te komen plaatsen. Wij zijn niet voor niets partner van Hörmann. We hebben scholing en ervaring opgedaan om partner te kunnen worden. Wij kunnen u adviseren over het assortiment van Hörmann. En mogen deze ook voor u plaatsen.

Veilig in uw huis

Bestel snel een stalen voordeur van Hörmann en voel u veilig in uw huis. Nog niet helemaal zeker van de Thermo65? Kom langs in onze showroom en bekijk ons hele assortiment. Maak van te voren een afspraak om zeker te zijn van het beste advies. Wel al overtuigd? Vraag dan snel een offerte aan.