Thermo65 voordeuren bij Deurdacht

De Thermo65 voordeuren behoren tot het goede middenklasse segment en biedt alles dat u verwacht van een voordeur. Het is een standaard deur die is uitgerust met een 5-voudig veiligheidsslot en combineert hoogwaardig staal met een hoge isolatiewaarde. En niet in de laatste plaats is deze voordeur een goede keuze vanwege de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. 

Standaard is juist bijzonder

De Thermo65 deur wordt geleverd in standaard afmetingen. Uiteraard zijn tegen een meerprijs ook afwijkende maten leverbaar. Aan zowel de binnen- als de buitenkant heeft deze voordeur dezelfde kleur. Er is keuze uit standaard verkeerswit of diverse RAL voorkeurskleuren. Het deurblad en de beglazing zijn tevens verkrijgbaar in verschillende structuren. 

Thermo65 zeer warmte-isolerend

De isolatiewaarde van deze voordeur voldoet met 0,87W/m2 ruimschoots aan de eis van maximaal 1,65W/m2. Door het dikke volgeschuimde deurblad van maar liefst 65 mm, het thermisch onderbroken aluminium kozijn en het thermisch onderbroken vloerprofiel kent de deur een hoge warmte-isolatie. 

Voor een veilig gevoel

De voordeur is voorzien van een doorlopende veiligheidsrail aan de scharnierzijde en heeft een 5-voudige vergrendeling. Daarnaast is het voor vrijwel alle modellen mogelijk om een RC 2-veiligheidsuitrusting toe te voegen. Dit is een gecertificeerd en inbraakwerend slot. 

We adviseren u om ook eens een kijkje te nemen bij de andere hoogwaardige producten van Deurdacht garage en voordeurem Specialist. Vraag uw offerte vandaag nog aan, wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via mail info@deurdacht.nl of telefonisch 06 50 61 26 68.