Wij hebben verschillende voor- en garagedeuren van Hörmann in de uitverkoop

De investering in kwaliteit is vaak niet goedkoop! Toch heeft het moderniseren van uw voor- en/of garagedeur een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de verbeterde veiligheid met een nieuwe deur of de hogere mate van comfort bij het openen en sluiten van uw deur. Geregeld vernieuwen wij ons assortiment met voor- en garagedeuren van Hörmann. De oudere modellen zijn vervolgens voor een aantrekkelijke prijs aan te schaffen in de uitverkoop. Zo wordt het mogelijk om in kwaliteit te investeren, zonder direct heel veel te moeten betalen. De deuren uit oudere collecties zijn vanzelfsprekend nog steeds erg degelijk en van een hoge kwaliteit. Wij hebben bijna het hele jaar wel voor- en garagedeuren in de aanbieding.

Hörmann Jaaractie

Naast de opruiming van ons assortiment, bieden we u namens Hörmann tevens een interessante jaaractie. Tijdens de Hörmann Jaaractie kunt u bepaalde modellen voor- en garagedeuren voor een zeer lage prijs aanschaffen. Vaak zijn deze aanbiedingen maar liefst dertig procent voordeliger geprijsd, dan de deuren in onze standaardcollectie. Zo heeft u een zeer degelijke en veilige deur in uw woning, voor een lage prijs!

Meer weten over onze opruiming?

De afgeprijsde voor- en garagedeuren kunt u bezichtigen in onze showroom in Pesse. Maak een afspraak en wie weet wat voor fraaie voor- of garagedeur en aandrijvingen u nog voor een lage prijs kunt aanschaffen. Samen met u kijken we welk model deur aansluit bij de architectuur van uw woning.