Offerte aanvragen

De stalen Thermo65-voordeuren van Hörmann bestelt u bij Voortman Deurenspecialist

Voordeur-Thermo65-Hormann-voortman-deuren-specialist

De stalen Thermo65-voordeuren van Hörmann zijn bij Voortman Deurenspecialist leverbaar in een ruim assortiment soorten en maten. Door de meervoudige vergrendeling van de voordeuren heeft u een veilig gevoel. Daarnaast bespaart u energie dankzij de optimale warmte-isolatie. Met de Thermo65-voordeur heeft uw woning een mooi visitekaartje.

Een persoonlijk tintje voor iedere voordeur

De Thermo65-voordeur is te verkrijgen in veertien mooie motieven en een persoonlijk tintje kunt u toevoegen door één van de zestien voorkeurskleuren. De deuren zijn standaard uitgerust met een vijfvoudig veiligheidsslot. Daarnaast kunt u bij de meeste Thermo65-deuren een RC2 veiligheidsuitrusting toevoegen, zodat u zich nooit meer onveilig hoeft te voelen. De dikte van het stalen deurblad met PU-hardschuimvulling is maar liefst 65 millimeter. Het inliggende vleugelprofiel uit samengesteld materiaal, en het thermisch onderbroken aluminium kozijn, zorgen ervoor dat de kou buiten blijft.

Kom deuren bekijken in onze showroom in Pesse!

De specificaties van de stalen Thermo65-voordeur van Hörmann zijn:

U kunt de Thermo65-deuren van Hörmann bekijken in onze showroom in Pesse. Voor de beste service kunt u het beste een afspraak maken; onze adviseur is tevens monteur en dus niet altijd aanwezig. 

Ik wil graag een afspraak maken