Wanneer kiest u voor een openslaande garagedeur?

Deurdacht Deuren Specialist heeft een groot aanbod garagedeuren. Wij verkopen niet alleen roldeurensectionaaldeuren en kanteldeuren, maar ook vele openslaande garagedeuren. Maar wanneer kiest u voor een openslaande garagedeur van Deurdacht Deuren Specialist? Dat leest u op deze pagina.

Het gemak van een openslaande garagedeur 

Openslaande garagedeuren zien er niet alleen netjes en representatief uit, maar zijn bovendien uiterst gebruiksvriendelijk. Omdat u de garagedeur ver kunt openen, kunt u fietsen, containers, tuingereedschap of andere spullen snel en gemakkelijk in de garage zetten of juist uit de garage halen. Benieuwd hoe dit precies werkt? Kom dan eens langs in onze showroom in Pesse en we laten het u graag zien. 

Een garagedeur met goede warmte-isolatie 

Al onze garagedeuren hebben een goede warmte-isolatie. Dit komt omdat de deuren stuk voor stuk voorzien zijn van thermisch onderbroken profielen. Koopt u een deur met een goede warmte-isolatie, dan gaat er minder warmte van binnen verloren. U hoeft minder te stoken, terwijl het toch aangenaam is in de garage. Dit is ideaal als u veel tijd doorbrengt in de garage, bijvoorbeeld omdat dit uw hobbyruimte is. 

Vragen? Neem gerust contact op 

Wilt u meer weten over onze openslaande garagedeuren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. En bent u benieuwd welke openslaande garagedeuren wij op dit moment verkopen? Dan kunt u langskomen in onze grote showroom in Pesse. De showroom is iedere week van dinsdag tot en met zaterdag geopend, van 10:00 uur tot 17:00 uur. 

Wilt u zeker weten dat u in onze showroom met een gespecialiseerde Hörmann verkoper kunt praten? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken voor uw bezoek.