Een zijwaartse sectionaaldeur kopen in Hoogeveen? Bij Deurdacht vindt u een garagedeur naar wens!

De zijwaartse sectionaaldeur klapt niet naar voren of naar boven, maar draait weg naar de zijkant van uw garage. Dit type garagedeur is uitermate geschikt voor lastige montagesituaties. U hoeft de deur slecht een klein stukje te openen om in- en uit te lopen. Dit praktische type garagedeur koopt u bij Deurdacht in Hoogeveen.

Voordelen van de zijwaartse sectionaaldeur

Het is best lastig om een keuze te maken uit de verschillende typen garagedeuren. U kiest voor een sectionaaldeur die zijwaarts opent, als u wilt profiteren van deze voordelen.
  • Dit type garagedeur is plaatsbaar bij moeilijke montagesituaties, zoals bijvoorbeeld een schuin dak.
  • Er blijft ruimte onder het plafond van uw garage beschikbaar. Dit komt doordat de deuren niet naar boven, maar naar de zijkant schuiven.
  • U bereikt snel uw garage, doordat de deur maar een klein stukje geopend hoeft te worden. Ook als u kiest voor bediening middels aandrijving, is het mogelijk om de deur maar een klein beetje te openen. Wilt u enkel naar binnen lopen om bijvoorbeeld uw fiets te pakken, dan hoeft u niet eerst de deur volledig te openen en dat bespaart tijd.

Uw zijwaartse sectionaaldeur kopen bij Deurdacht in de omgeving van Hoogeveen

Deurdacht is goed bereikbaar vanuit Hoogeveen. U kunt bij ons terecht voor uw nieuwe garagedeur, voordeur en deuraandrijving. Wilt u zien wat wij u precies bieden, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Pesse. De showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Als u vooraf aan uw bezoek een afspraak maakt, dan weet u zeker dat er iemand voor u klaarstaat om uw vragen te beantwoorden. Voor vragen of een bestelling van uw zijwaartse sectionaaldeur kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.