Een zijwaartse sectionaaldeur in de omgeving van Meppel koopt u bij Deurdacht

De deurenspecialist in uw omgeving is Deurdacht. U kunt hier vanuit Meppel terecht voor voordeuren, deuraandrijvingen en allerlei garagedeuren, waaronder de zijwaartse sectionaaldeur. Dit type garagedeur biedt een aantal voordelen boven de andere typen garagedeur.

De zijwaartse sectionaaldeur: de voordelen op een rij

Deurdacht biedt u kanteldeuren, roldeuren, openslaande deuren en sectionaaldeuren, waaronder de zijwaartse sectionaaldeur. Wat zijn de redenen om te kiezen voor dit type sectionaaldeur? Hier staan de voordelen op een rij.

Plaatsing is in vrijwel alle gevallen mogelijk. Ook bij moeilijke montagesituaties, zoals een schuin dak, kan dit type garagedeur worden geplaatst, doordat de deur naar de zijkant van uw garage schuift.
U verlaat gemakkelijk en snel uw garage. Als u met uw auto in en uit wilt rijden, dan opent u de deur compleet. Wilt u slechts te voet of met uw fiets naar binnen rijden, dan hoeft u de deur maar een klein stukje te openen, waardoor u tijd bespaart.
U houdt veel plaats over voor opslag. Deze garagedeur komt niet terecht aan het plafond van uw garage. Hierdoor houdt u deze plek over voor de opslag van spullen.

Informatie aanvragen of zijwaartse sectionaaldeuren bekijken? Dat kan bij Deurdacht

De aankoop van een zijwaartse sectionaaldeur is niet niks. U wilt zeker weten dat u de juiste garagedeur voor uw garage koopt. Daarom is het belangrijk dat u eerst informatie verzamelt. Dat doet u via het aanvraagformulier op onze website. Ook een offerte aanvraag is mogelijk. Wilt u eerst onze garagedeuren bekijken? Daarvoor kunt u terecht in onze showroom in Pesse, die u vanuit Steenwijk snel bereikt. Het beste kunt u vooraf aan uw bezoek een afspraak met ons maken, zodat u zeker weet dat er op het moment van uw bezoek iemand aanwezig is om al uw vragen te beantwoorden.