Afgeronde projecten

Bekijk hier de afgeronde projecten. De projecten bestaan uit verschillende garagedeuren en meer. 

Project: nieuwe sectionaal garagedeuren bij de Maaier in Hoogeveen

Onlangs hebben we een project van 18 Hörmann sectionaal-garagedeuren geleverd en gemonteerd bij de Maaier in Hoogeveen. De garagedeuren zijn geplaatst bij het groene appartementencomplex, want de rode en blauwe appartementencomplexen hadden al nieuwe Hörmann garagedeuren. Deze nieuw geplaatste deuren zijn RenoMatic deuren, dubbelwandig 42 mm dik geïsoleerd, M-profilering, Woodgrain. Deze deuren zijn in de kleur antracietgrijs, Ral 7016.

de maaier

Project:  nieuwe carport/garage in de Schutlanden in Hoogeveen

 

Op 26 november hebben wij een prachtige nieuwe carport/garage geplaatst in de wijk Schutlanden in Hoogeveen. We hebben hier een RenoMatic deur met houtnerf in de chique Hörmann kleur CH703 antraciet metallic geplaatst. Uiteraard is deze elektrisch aangedreven!

schutlanden hoogeveen

Project:  één standaard garagedeur en één op maat gemaakte garagedeur

Eind mei (2019) heb ik deze twee deuren gemonteerd. De rechterdeur is ter plekke verbreed naar een speciale breedte van 165 cm. Deze garagedeur wordt uitsluitend gebruikt voor het stallen van een motor. De linker garagedeur heeft een standaard maat. Beide Deuren zijn op kleur afgelakt in Ral 9001 crèmewit. Beide Deuren zijn elektrisch aangedreven d.m.v. de Hörmann Promatic 3 BiSecur aandrijving. De serie van beide deuren zijn LPU42 M-Profilering Woodgrain. 

Project: Garage sectionaaldeur

 

De linkergaragedeur is vervangen door een garage sectionaaldeur van Hormann (rechts). De serie van de deur is LPU42 S-Profilering Woodgrain Wit. 

Project: Serie garagedeuren vervangen bij de Maaier in Hoogeveen

Bij de Maaier in Hoogeveen zijn 18 garagedeuren vervangen met Hormann garage sectionaaldeuren.

Project: 8 oude kanteldeuren vervangen voor sectionaal garagedeuren

s Beetsplein in Hoogeveen zijn 8 garage kanteldeuren vervangen voor sectionaal garagedeuren. De serie van de deuren zijn LPU42 M-Profilering Woodgrain met de kleur Ral 7035 lichtgrijs. De deuren hebben daarbij een Supramatic automatische deuraandrijving.

Project: Oude kanteldeur vervangen voor sectionaal garagedeur

Aan de Plevier in Hoogeveen een wijnrode sectionaal garagedeur gemonteerd (2e foto). De oude kanteldeur is gedemonteerd en afgevoerd (1e foto). 

Project: Nieuwbouw garagedeur gemonteerd

 

In Tuk bij Steenwijk een zwarte garagedeur met houtnerf geplaatst bij een nieuwbouw woning. Afmetingen deur: 5 meter breed x 2,12 meter hoog. De garagedeur is elektrisch aangedreven. 

Project: Garagesectionaaldeur geplaatst voor Harley-Davidson motor

Voor deze klant was de gewone loopdeur in zijn schuurtje te smal voor zijn Harley-Davidson motor. Daarom hebben wij een garagesectionaaldeur geplaatst. Er is een gat in de wand gemaakt en een elektrische garage sectionaaldeur gemonteerd. Deze is speciaal op breedte gemaakt (185 cm). Door de geïntegreerde optill-beveiliging in combinatie met de BiSecur technologie heeft deze klant de meest veilige garagedeur tegen inbraak. 

Project: Actiedeur RenoMatic sectionaaldeur

 

De voorfoto met hierop de oude houten garagedeuren met kozijn welke nodig aan vervanging toe waren. Op de nafoto zie je de garagesectionaaldeur RenoMatic actiedeur in de kleur Decocolor Dark Oak. 

Project: Hormann RollMatic elektrische garageroldeur

Op de voorfoto zie je de oude gedemonteerde garagedeur. Op de 2e foto het eindresultaat: een Hormann RollMatic elektrische garageroldeur in de kleur antracietgrijs Ral7016.

Project: Hörmann RenoMatich Planar Matt deluxe sectionaal deur

Bij deze garage aan de Mendelssohlaan te Assen zaten 2 zware houten schuifdeuren.

Deze zijn vervangen door de Hörmann sectionaaldeuren RenoMatic Planar Matt deluxe in de kleur CH7016 antracietgrijs

Ook de dorpel geheel vernieuwd en rondom afgewerkt met Trespa in Ral 9010

Project Mendelssohlaan Assen