Aluminium voordeur aanschaffen

Een aluminium voordeur aanschaffen? Onze voordeuren zijn inbraakveilig, hebben een hoge isolatiewaarde en een mooie uitstraling. Schaf een aluminium voordeur aan bij Deurdacht garage en voordeuren Specialist. Onze voordeuren hebben verder een uitstekende isolatiewaarde en is voorzien van tal van verborgen sloten. Als Hörmann partner zijn alle door ons geleverde voordeuren bovendien van het merk Hörmann, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit en een prachtige uitstraling.

De voordelen van een aluminium voordeur

De voordeur van aluminium is in opkomst, en dat is geen wonder wanneer u bedenkt dat deze een veel langere levensduur heeft dan de voorheen populaire hardhouten voordeur. Naast de levensduur biedt een aluminium voordeur nog meer voordelen:

  • Allure: de aluminium voordeur heeft een prachtige, luxueuze uitstraling.
  • Inbraakveiligheid: niet alleen is het materiaal zelf niet kapot te krijgen, ook zijn onze deuren voorzien van verborgen sloten zoals een 5- of 9-voudig veiligheidsslot.
  • Isolatie: Aluminium is van zichzelf al materiaal wat goed isoleert en de aluminium voordeuren in ons assortiment kunnen onder andere worden geleverd in een dikte van 100 mm. Ze zijn bovendien geschikt voor koudebrugvrije inbouw.
  • Onderhoudsvrij: De aluminium voordeur hoeft niet geschuurd, geverfd of op andere manier onderhouden te worden. De deur is bovendien bestand tegen alle weersinvloeden en zal niet roesten.

Schaf uw voordeur aan bij Deurdacht Garage en Voordeuren Specialist

Onze aluminium voordeuren zijn niet alleen in 3 types en tal van uitvoeringen verkrijgbaar, ook kunnen ze worden voorzien van extra’s zoals een RC 2-veiligheidsuitrusting. Naast onze voordeuren kunt u bij Deurdacht garage en voordeuren Specialist tevens terecht voor onze andere producten zoals garagedeuren en deuraandrijvingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of bel ons. Wij voorzien uw woning graag van een bijpassende en stijlvolle aluminium voordeur.