Offerte aanvragen

Garagedeuren

Hormann-deurdacht-voortman-deuren-specialist-garagedeuren

Een garagedeur moet niet alleen erg functioneel zijn en goed werken, het moet er vanzelfsprekend ook fraai uitzien! Wij vinden dat de uitstraling van een garagedeur aan moet sluiten bij de stijl van uw woning. Wanneer u kiest voor een garagedeur van het Duitse Hörmann, heeft u daar elke dag plezier van. De deur kan gemakkelijk en geruisloos worden geopend en gesloten, als u bijvoorbeeld van uw werk thuiskomt.

Wij bieden u verschillende types garagedeuren aan, namelijk:

Welk type deur u ook kiest, wij bieden u altijd een deur die aansluit bij de architectuur van uw woning. Een stijlvolle garagedeur die het aanzicht van uw gevel compleet maakt! Kiest u voor Hörmann, dan kiest u voor dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur van de garagedeur en een zichtbare kwaliteit.

Verschillende types garagedeuren

Voortman Deuren Specialist is een aanbieder van verschillende types garagedeuren voor woningen. Neem bijvoorbeeld onze sectionaaldeuren, die naar boven openen en plaats besparend onder het plafond komen te hangen. Zo ondervindt u geen hinder van de ruimte, die een garagedeur normaliter in beslag neemt. Ook met roldeuren kunt u veel ruimte besparen, waarbij de deur zelfs niet tegen het plafond wordt bevestigd! Onze deurenspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de Hörmann garagedeuren in uw woning.

Wilt u verzekerd zijn van uw veiligheid en die van uw inboedel? Met een kanteldeur, kiest u voor een zeer veilige en degelijke deur. De deuren zijn eenvoudig met een afstandsbediening te openen, zodat u de auto niet uit hoeft voor het openen van de garagedeur.

Meer weten over onze garagedeuren?

Wanneer u meer wilt weten over bepaalde garagedeuren uit ons assortiment, nodigen we u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij u bieden! U kunt ook een gratis offerte aanvragen. 

Vraag een gratis offerte aan