Nieuwe buitendeur aanschaffen

Wilt u een buitendeur aanschaffen? Maak de uitstraling van uw woning compleet met een voordeur die daarop aansluit. Met het kopen van een nieuwe buitendeur, of dat nu is tijdens een renovatie of nieuwbouw, kunt u de stijl van uw woning benadrukken. Het is ten slotte een van de meest prominent aanwezige elementen aan uw voorgevel. Bij Deurdacht garage en voordeuren Specialist vindt u een ruim assortiment inbraakwerende, isolerende en esthetische voordeuren van Hörmann.

Eenvoudig te onderhouden voordeuren

Misschien is de stijl en het materiaal van uw buitendeur het belangrijkste, maar ook veiligheid en isolatiewaarde zijn belangrijke aandachtspunten. Zo kan hout er erg mooi uitzien, maar het vergt veel onderhoud en dan nog kan het er snel afgeleefd uitzien door allerlei weersinvloeden. Een stalen of aluminium deur is veel eenvoudiger te onderhouden en isoleert dankzij het samengesteld materiaal in de regel een stuk beter.

Buitendeuren met uitstekende veiligheid

Ook zijn de voordeuren van Hörmann uitgevoerd met 5- of 9-voudige veiligheidssloten. Bespaar bij het aanschaffen van uw buitendeur niet op kwaliteit, want uw deur biedt een belangrijke bescherming tegen inbrekers. De voordeuren in ons assortiment zijn niet alleen uitgerust met veiligheidssloten, maar ook met 3D rolscharnieren die niet open te breken zijn en profielcilinder met nood- en gevarenfunctie. De voordeuren zijn naar wens extra uit te rusten met de RC2 veiligheidsuitrusting. Een ander voordeel van een voordeur van hoogwaardige kwaliteit is de hoge isolatiewaarde. De deuren in ons assortiment hebben dan ook een uitstekende U-waarde.

Deuren van Hörmann koopt u bij Deurdacht garage en voordeuren Specialist

Voor meer informatie over de voordeuren van Deurdacht garage en voordeuren specialist Specialist, of een van onze andere producten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Telefonisch zijn wij daarnaast te bereiken op telefoonnummer 06 50 61 26 68. Naast een nieuwe voordeur kunt u bij ons terecht voor garagedeuren van het merk Hörmann. Onze deuren zijn er in vele verschillende stijlen, zodat er altijd wel een deur bij uw woning past.