Een garage kanteldeur laten plaatsen

Wilt u een garage kanteldeur laten plaatsen? De garage kanteldeur is de meest eenvoudige en voordelige garagedeur. Maar dit maakt hem niet minder veilig, want deze deur bestaat al ruim 50 jaar en is daardoor flink ontwikkeld. Bij Deurdacht Deuren Specialist (Deurdacht) hebben we hoogwaardige kanteldeuren van Hörmann in ons assortiment Zij staan garant voor kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek. U kunt door ons een garage kanteldeur laten plaatsen. Wilt u weten hoe? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen voor meer informatie over het plaatsen van een garagekanteldeur.

Wanneer een kanteldeur laten plaatsen?

Kanteldeuren zijn rechte deuren die uit één stuk bestaan. Ze kunnen open en dicht door te kantelen tot ze parallel aan het plafond staan. Hoewel ze dus plek tegen het plafond in beslag nemen, kunt u het volledige vloeroppervlak van de garage benutten. Let er bij een kanteldeur wel op dat wanneer u geen oprit heeft, deze deur misschien niet geplaatst kan worden. Tijdens het kantelen moet er voldoende ruimte aan de voorzijde zijn om de deur veilig te laten kantelen.

Een voordelige garagedeur kopen

De garage kanteldeur is met name geschikt wanneer u uw garage gebruikt voor het parkeren van uw auto. Het is niet het type garagedeur waarmee u de beste isolatie verkrijgt. Wanneer u uw garage ook gebruikt voor bijvoorbeeld hobby of als kantoor, kunt u dan ook beter voor een van onze andere garagedeuren kiezen. Wel voldoet dit type deur prima als carport en is veilig af te sluiten. Het grootste voordeel van dit type garagedeur is de prijs. Daarnaast is de kanteldeur bij Deurdacht Deuren Specialist (Deurdacht) in veel kleuren en motieven te verkrijgen. Zo past er altijd wel een kanteldeur bij uw woning.

Garage kanteldeuren van hoogwaardige kwaliteit

Deurdacht Deuren Specialist plaatst uitsluitend kanteldeuren van het merk Hörmann. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de deuren uitgerust met flexibele beschermkappen en meervoudig veersysteem voor hoge veiligheid. Het unieke draaislot garandeert daarnaast een beter inbraakbeveiliging. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06 5061 2668. Wij kunnen een garage kanteldeur laten plaatsen in uw garage. Daardoor staat zelfs uw garage er strak bij!