Offerte aanvragen

Afgeronde projecten: Garagedeuren van Hormann 

Project:  één standaard garagedeur en één op maat gemaakte garagedeur

garagedeur-met-aandrijving-voortman-deuren-specialist-deurdacht

Eind mei (2019) heb ik deze twee deuren gemonteerd. De rechterdeur is ter plekke verbreed naar een speciale breedte van 165 cm. Deze garagedeur wordt uitsluitend gebruikt voor het stallen van een motor. De linker garagedeur heeft een standaard maat. Beide Deuren zijn op kleur afgelakt in Ral 9001 crèmewit. Beide Deuren zijn elektrisch aangedreven d.m.v. de Hörmann Promatic 3 BiSecur aandrijving. De serie van beide deuren zijn LPU42 M-Profilering Woodgrain. 

Project: Garage sectionaaldeur

project sectionaaldeur voor en na

De linkergaragedeur is vervangen door een garage sectionaaldeur van Hormann (rechts). De serie van de deur is LPU42 S-Profilering Woodgrain Wit. 

Project: Serie garagedeuren vervangen bij de Maaier in Hoogeveen

garagedeuren-sectionaaldeuren-hormann-voortman-deuren-specialist

garage-sectionaaldeuren-plaatsen-hormannpartner-deurdacht

Bij de Maaier in Hoogeveen zijn 18 garagedeuren vervangen met Hormann garage sectionaaldeuren.

Project: 8 oude kanteldeuren vervangen voor sectionaal garagedeuren

voortman-deuren-specialist-sectionaalgaragedeuren

Aan het Nicolaas Beetsplein in Hoogeveen zijn 8 garage kanteldeuren vervangen voor sectionaal garagedeuren. De serie van de deuren zijn LPU42 M-Profilering Woodgrain met de kleur Ral 7035 lichtgrijs. De deuren hebben daarbij een Supramatic automatische deuraandrijving.

Project: Oude kanteldeur vervangen voor sectionaal garagedeur

oude-kanteldeur-deurdacht

sectionaal-garagedeur-wijnrood-voortman-deuren-specialist

Aan de Plevier in Hoogeveen een wijnrode sectionaal garagedeur gemonteerd (2e foto). De oude kanteldeur is gedemonteerd en afgevoerd (1e foto). 

Project: Nieuwbouw garagedeur gemonteerd

garagedeur-nieuwbouw-geplaatst-deurdacht

In Tuk bij Steenwijk een zwarte garagedeur met houtnerf geplaatst bij een nieuwbouw woning. Afmetingen deur: 5 meter breed x 2,12 meter hoog. De garagedeur is elektrisch aangedreven. 

Project: Garagesectionaaldeur geplaatst voor Harley-Davidson motor

project-garagesectionaaldeur-harley

sectionaal-garagedeur-Hormann-voor-motor-Deurdacht

Voor deze klant was de gewone loopdeur in zijn schuurtje te smal voor zijn Harley-Davidson motor. Daarom hebben wij een garagesectionaaldeur geplaatst. Er is een gat in de wand gemaakt en een elektrische garage sectionaaldeur gemonteerd. Deze is speciaal op breedte gemaakt (185 cm). Door de geïntegreerde optill-beveiliging in combinatie met de BiSecur technologie heeft deze klant de meest veilige garagedeur tegen inbraak.