Een Geïsoleerde voordeur kopen

Wanneer u op zoek bent naar een voordeur is isolatie waarschijnlijk een belangrijk criterium. Zeker wanneer uw voordeur aan de woonkamer of trapopgang grenst, kan een koude hal in de winter de temperatuur in de woning flink beïnvloeden. Dit is niet alleen onaangenaam, maar kan ook zorgen voor een hoge energierekening. Een goed geïsoleerde voordeur kopen is dan ook erg belangrijk. De Hörmann voordeuren van Voortman Deuren Specialist zorgen voor een zeer goede isolatie en gaan bovendien lang mee.

Bespaar op de energierekening met een goed geïsoleerde voordeur

Alle voordeuren in ons assortiment zijn van het merk Hörmann en daarmee van hoogwaardige kwaliteit. Zij zijn niet alleen inbraakveilig en fraai om te zien, maar hebben ook een uitstekende isolatiewaarde. De isolatiewaarde per type voordeur:

  • ThermoCarbon: deze voordeuren zijn voorzien van versterkt vleugelprofiel met carbon glasvezels en hebben een UD-waarde van max. 0,47 W/(m²·K)
  • ThermoSafe: combineert veiligheid met isolatie dankzij een 73 mm dik aluminium deurblad met een UD-waarde tot wel 0,8 W/(m²·K)
  • Thermo65: deze deur met inliggend vleugelprofiel uit samengesteld materiaal en thermisch onderbroken aluminium kozijn is geschikt voor koudebrugvrije inbouw met een UD-waarde tot circa 0,87 W/(m²·K)

Een voordeur met hoge isolatiewaarde koopt u bij Voortman Deuren Specialist

De voordeuren van Hörmann zijn niet alleen uitstekend geïsoleerd, maar hebben ook een strak en modern uiterlijk dat prachtig aansluit op uw woning. Daarnaast zijn ze voorzien van 5- tot 9-voudige sloten die geïntegreerd zijn in het deurblad. Ook vereisen de deuren weinig onderhoud doordat ze vervaardigd zijn uit staal of aluminium. Meer weten over deze en andere producten van Voortman Deuren specialist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website, of bel ons via telefoonnummer 06 50 61 26 68. Wij voorzien uw woning graag van een goed geïsoleerde voordeur.