Een aluminium voordeur van ThermoSafe kiezen?

U bent op zoek naar een nieuwe voordeur? Dan kunt u kiezen voor een aluminium voordeur. De ThermoSafe voordeur van Voortman Deuren Specialist is stijlvol, perfect isolerend en zeer veilig. Daarnaast is de voordeur stabiel, geluiddempend en onderhoudsarm. Kortom een deur die bij u past. 

Een nieuwe generatie voordeur

De nieuwste generatie voordeuren kenmerkt zich door een uitstekende warmte isolatie met isolatiewaarden tot 0,8W/m2. Daarnaast is er voldoende keuzemogelijkheid om zowel de kleur als het motief samen te stellen naar uw wensen. 

Aluminium ThermoSafe voordeur met glas

De beglazing wordt in het deurblad vastgeschuimd. Deze werkwijze staat garant voor een optimale warmte-isolatie, aangezien het schuim zich maximaal kan verbinden met het glas. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke wijze bij andere voordeuren, waarbij het glas vooraf wordt ingezet. 

Nieuwste voordeur veilig en inbraakwerend

Als het gaat om veiligheid, dan worden er geen compromissen gedaan. Alle deuren zijn standaard voorzien van een meervoudige vergrendeling. Tevens is de scharnierzijde beveiligd tegen optillen. Wie extra veiligheid wenst, kan als extra optie kiezen voor de uiterst doeltreffende inbraakwerende RVC veiligheidsuitrusting. Deze gecertificeerde veiligheidsuitrusting wordt ook door politiediensten aanbevolen. 

Alle voordelen op een rij

We vatten kort alle voordelen van een aluminium voordeur voor u samen: 

  • Grote stabiliteit
  • Hoge veiligheid
  • Betere geluiddemping
  • Geen onderhoud
  • Hoge warmte isolatie

Kijkt u op onze website ook even naar de overige modellen in de categorie voordeuren. Of als u op zoek bent naar een garagedeur bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bij vragen, neemt u gerust contact met ons op, we helpen u graag! Voortman Deuren Specialist is bereikbaar via mail info@deurdacht.nl of telefonisch 06 50 61 26 68.