Kies voor een stalen voordeur van Thermo65 

thermo65-voordeuren-hormann

Is uw voordeur aan vervanging toe? Dan bent u bij Voortman Deuren Specialist aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten deuren, waaronder moderne en stijlvolle voordeuren. Wilt u een mooie én hoge kwaliteit voordeur aanschaffen? Kies dan voor een stalen voordeur van Thermo65. Bent u nieuwsgierig naar alle andere deuren van Thermo65? Bekijk dan onze Thermo65 voordeuren eens. 

Modern, stijlvol en perfect bij uw huis 

Alle mensen die bij u aanbellen, zien de voordeur als eerst. Het is belangrijk dat uw voordeur een goede eerste indruk achterlaat. Koopt u een stalen voordeur bij Voortman Deuren Specialist, dan weet u zeker dat uw deur uw gasten een positieve indruk geeft van uw huis. Onze stalen voordeuren zijn namelijk uiterst modern, stijlvol en passen bovendien perfect bij uw huis. 

Een voordeur met hoge warmte-isolatie 

Een groot voordeel van onze stalen voordeuren, is dat deze stuk voor stuk een zeer hoge warmte-isolatie hebben. Dit komt omdat onze stalen voordeuren een dik, volgeschuimd deurblad hebben, waar de warmte van binnen niet doorheen kan komen. Dit betekent dat er minder warmte verloren gaat en u minder hoeft te stoken. Het gevolg? Het is niet alleen lekker warm in huis, maar u heeft bovendien een lagere energierekening. 

Extra vergrendeling voor een veilig gevoel 

Het is uiterst belangrijk dat u zich honderd procent veilig voelt in uw eigen huis. Uw nieuwe voordeur van Voortman Deuren Specialist draagt bij aan dit veilige gevoel. Een stalen voordeur van Thermo65 heeft namelijk altijd een meervoudige vergrendeling. Bovendien wordt de scharnierzijde van de deur beveiligd door een veiligheidsrail. Deze loopt over de volledige hoogte van de deur heen. 

Meer weten? Neem contact op 

Wilt u meer weten over onze grote collectie voordeuren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag wat meer informatie over onze hoogwaardige deuren.