Sectionaaldeur kopen in Hardenberg

Het grootste verschil tussen een kanteldeur en een sectionaaldeur is de isolatie. Een kanteldeur bestaat uit een wand en draait tussen 2 spijlen. Bij een gesloten kanteldeur ontstaan kieren tussen de spijlen. Die zorgen ervoor dat de wind vrij spel krijgt en uw garage slecht is geïsoleerd. Een sectionaaldeur is samengesteld uit panelen met rubbers die u garage uitstekend afsluiten. Die rubbers en panelen houden wind en koude buiten. 

  • Ruimtebesparend 
    Sectionaaldeuren openen verticaal naar boven waardoor u veel plaats spaart en de inrit van uw garage altijd vrij is. Ze passen in alle soorten deuropeningen en zijn ook geschikt voor alle renovatieprojecten. 
     
  • Inbraakveiligheid sectionaaldeur 
    Sectionaaldeuren zijn ook veel veiliger op het vlak van inbraak dan een klassieke kantelpoort. Die sluit vaak met twee kunststof blokjes. Zo is deze deur van buitenaf makkelijk te openen zonder sleutel. Een sectionaaldeur sluit met een automatische vergrendeling, waardoor die van buitenaf niet kan geopend worden zonder sleutel of handzender. In geval van nood kan een sectionaaldeur van binnen nog wel makkelijk geopend worden. 

Zoekt u een sectionaaldeur met de beste prijs- kwaliteitsverhouding?

Hebt u uw geschikte sectionaal deur nog altijd niet gevonden? Dan bezocht u waarschijnlijk nog niet de toonzaal van Deurdacht garage en voordeuren specialist in Hardenberg en omgeving. Daar staan vele modellen sectionaaldeuren tentoongesteld zodat u daar zeker vindt wat u zoekt. Deurdacht garage en voordeuren Specialist is gespecialiseerd in de verkoop en de plaatsing van sectionaaldeuren, garagepoorten en voordeuren van de Duitse specialist Hörmann. Die is uw beste waarborg op kwaliteit en service. Medewerkers van Deurdacht garage voordeuren Specialist volgden een gespecialiseerde opleiding en genieten naast een lange ervaring van een regelmatige bijscholing die door Hörmann wordt georganiseerd.

Duits familiebedrijf

Hörmann is een Duits familiebedrijf dat zich vooral de laatste jaren tot Europees marktleider in zijn sector ontwikkelde. Hörmann staat niet voor niets voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Hun sectionaaldeuren hebben een trendy design en zijn uitgerust met een elektrische deuraandrijvingen. Zoekt u een geschikte garagedeur, poort of voordeur en woont u in Hoogeveen? Bezoek dan zeker de toonzaal of neem contact op met Voorman Deuren specialist.