Wat zijn ThermoCarbon voordeuren?

U zult maar weinig deuren aantreffen die beter zijn dan een ThermoCarbon voordeur. Uitgerust met een meervoudig slot, splintervrije beglazing en verborgen scharnieren, behoort deze luxueuze voordeur tot de top. En naast alle voordelen die een aluminium voordeur van ThermoCarbon u biedt, is hij tevens uitgerust met een hoge geluiddemping. En niet te vergeten het design dat u zelf kunt kiezen, zodat het aansluit bij uw smaak. 

ThermoCarbon voordeur als isolatiekampioen

Een maximale warmte-isolatie garandeert deze topdeur. Uw huis zal nauwelijks warmte verliezen door een isolatiewaarde van maximaal 0,47W/m2. Het 100 mm dikke deurblad, de thermische isolatiebeglazing en het carbon vezelglas zorgen dat het warmte verlies minimaal is en uw energieverbruik laag blijft.

Veiligheid in een sleuteldraai

Het negenvoudige slot zorgt voor optimale beveiliging. Het bestaat uit vijf stalen draaigrendels en 4 stalen pennen. Op het gebied van inbraakgevoeligheid scoort deze voordeur tevens heel hoog. Door de dikke, gelaagde splintervrije beglazing is het voor dieven zeer lastig om in te breken.

Mooie design roestvrijstalen handgrepen

Over het design van deze voordeur is goed nagedacht. Standaard zijn de deuren uitgerust met een roestvrijstalen handgreep. Maar er kan ook gekozen worden voor een geïntegreerde handgreep die kan worden afgestemd op de kleur van de voordeur. 

Verdekte scharnieren, smaakvol en veilig

Zowel aan de buiten- als aan de binnenkant zijn de scharnieren niet te zien. Het zorgt voor een nette afwerking en een zeer veilige oplossing. Neem ook een kijkje bij de Thermo65 en ThermoSafe voordeuren van Deurdacht garage en voordeuren Specialist. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via mail info@deurdacht.nl of telefonisch 06 50 61 26 68.