Welke garagedeur past bij jou? - verschillende types garagedeuren

Tegenwoordig bestaan garagedeuren uit vele soorten, maten en materialen. Het is daarom goed om te weten welk type garagedeur past bij uw smaak, maar ook bij uw woonsituatie. De typen garagedeuren die Deurdacht garage en voordeuren Specialist aanbiedt zijn divers, waardoor er altijd een deur is waar u volledig tevreden mee zult zijn. 

Wanneer bedieningsgemak voorop staat

De sectionaalpoort is een zeer populaire garagedeur. Hij staat bekend om zijn grote bedieningsgemak. De sectionale garagedeur kan zowel verticaal als horizontaal worden geplaatst. Hij bestaat uit meerdere lamellen die ervoor zorgen dat de deur geen zwenkruimte nodig heeft bij het openen. Dit zorgt voor veel ruimtebesparing. 

Wanneer budget belangrijk is

De kanteldeur is de absolute klassieker onder de garagedeuren. Deze deur wordt in zijn geheel geopend en heeft hierbij wel extra zwenkruimte nodig. Er is een ruime keuze in materialen en profileringen, aangezien het deurblad uit één enkel paneel bestaat. Een voordeel van de kanteldeur is dat er makkelijk een inloopdeur in geplaatst kan worden en dat het geheel relatief goedkoop is geprijsd. 

Wanneer u zoekt naar een authentieke uitstraling

De openslaande deuren zijn een prima alternatief voor de kanteldeur. Doordat de deuren worden geopend naar buiten, levert u binnen geen ruimte in. Deze deuren zijn van goede kwaliteit, hebben een isolerende werking en zijn tijdloos met hun authentieke uitstraling. 

Wanneer ruimte besparen uw doel is

De roldeur is een topper, wanneer u maximale ruimte wilt besparen. De deur bestaat uit horizontaal geplaatste panelen die in elkaar rollen bij het openen. Zo blijft het plafond volledig vrij. 
Uiteraard zijn goede isolatie en veiligheid gegarandeerd. Voortman Deuren Specialist helpt u graag! Wij zijn bereikbaar via mail info@deurdacht.nl of telefonisch 06 50 61 26 68.