Welke soorten voordeuren zijn er?

voordeur-hormann-voortman-deuren-specialist

Ieder huis is anders en bij iedere woonstijl past een andere voordeur. Daarom heeft Deurdacht garage en voordeuren Specialist een zeer ruim assortiment voordeuren. Van modern tot traditioneel en van verschillende materialen. Vindt u geen passende voordeur in ons assortiment? Dan maken wij de deur die bij uw woning past graag op maat voor u. Al onze voordeuren zijn van het kwaliteitsmerk Hörmann.

Veiligheid en isolatie met Hörmann deuren

Naast een keur aan uitstraling, zijn onze voordeuren in te delen in drie types. Al onze deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit, het verschil zit hem in uw voorkeuren. Welke soorten voordeuren zijn er?

  1. ThermoSafe: Bij dit type aluminium deur ligt de nadruk op de warmte-isolatie. Dankzij een 73 mm dik deurblad van samengesteld materiaal, houdt u de warmte beter binnen en bespaart zo op de energierekening. De UD-waarde van deze deur is maximaal 0,8 W/(m2.K). Ook de akoestische isolatie van dit type deur is uitstekend. Met een 5-voudig veiligheidsslot bent u bovendien goed beschermd tegen inbraak.
  2. ThermoCarbon: Deze voordeur biedt een combinatie van warmte-isolatie en veiligheid. Zo heeft dit type voordeur een UD-waarde tot wel 0,47 W/(m2 K). Niet alleen heeft de deur een 100 mm dik deurblad van samengesteld materiaal, ook is het vleugelprofiel versterkt met carbon glasvezels. Met een 9-voudig veiligheidsslot beschermt u uw woning uitstekend.
  3. Thermo65: Deze deur is met een UD-waarde tot maar liefst 0,87 W/(m2 K) geschikt voor koudebrugvrije inbouw. De deur is voorzien van vijfvoudig veiligheidsslot en de beveiliging kan uitgebreid worden met RC 2- veiligheidsuitrusting.

Advies over de soorten voordeuren van Deurdacht garage en voordeuren Specialist

Misschien weet u zelf niet precies welke eisen u aan een voordeur stelt. De experts van Deurdacht garage en voordeuren Specialist vertellen u graag meer over de onze verschillende soorten voordeuren tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem voor een afspraak direct contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op telefoonnummer 06 50 61 26 68. Wij kijken graag samen met u welke voordeur het beste op uw wensen aansluit.