Welke voordeur past bij u?

Wilt u een nieuwe voordeur aanschaffen, bijvoorbeeld omdat uw oude voordeur beschadigd is of omdat u gaat verhuizen? Kom dan eens langs bij Deurdacht garage en voordeuren Specialist in Drenthe. Wij hebben namelijk prachtige voordeuren van het bekende merk Hörmann in ons aanbod. Deze deuren zien er niet alleen goed uit, maar zijn bovendien van uitstekende kwaliteit. 

Een groot aanbod Hörmann voordeuren 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de perfecte deur aan kan schaffen. Daarom hebben we een groot aanbod voordeuren van het merk Hörmann. Bij deurdacht garage en voordeuren Specialist is er voor ieder wat wils. 

U kunt bij ons de volgende type deuren aanschaffen: 

Alle voordeuren in ons aanbod zien er goed uit en zijn van hoge kwaliteit. Wel zijn er enkele kleine verschillen tussen de deuren onderling. De verkopers in onze showroom kunnen u hier meer over vertellen. 

Bepaal zelf uw stijl 

De een houdt van de klassieke stijl, de ander heeft liever een op en top modern huis. Wat voor stijl u ook heeft: u kunt uw perfecte deur in onze showroom kopen. Wij maken uw deur namelijk op maat, geheel in de stijl die u mooi vindt. Zelfs als u een specifiek beeld heeft van de perfecte deur, kunnen wij deze voor u maken. We doen er alles aan om uw huis te verrijken met een prachtige deur, waar u echt blij mee bent. 

Advies nodig? Kom eens langs 

Heeft u advies nodig bij het aanschaffen van een nieuwe deur? Kom dan naar onze showroom in Pesse. Wij zijn iedere dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. En wilt u advies van een echte Hörmann expert? Maak dan een afspraak voor uw bezoek.