Aluminium voordeur op maat

voordeuren-hormann-inbraakwerend

Een aluminium voordeur op maat zorgt niet alleen voor een mooie afwerking van uw moderne woning. Ook zijn ze stevig, veilig, isolerend en brandwerend. Bij Dueurdacht garage en voordeuren Specialist vindt u een ruim assortiment voordeuren van Hörmann, die op maat te leveren zijn. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige beveiliging van uw woning met een prachtige uitstraling.

Wat zijn de voordelen van aluminium deuren?

Een aluminium heeft naast de prachtige esthetiek vele voordelen voor uw woning. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

  • Ze zijn ijzersterk en niet open te wrikken door inbrekers.
  • Aluminium deuren zijn zeer isolerend, zowel qua temperatuur als qua geluid. Geen warmtegeleiding, geen condensatie.
  • De deuren hebben in tegenstelling tot houten voordeuren geïntegreerd hang- en sluitwerk. Zo is het niet te bereiken door inbrekers en gaat het langer mee.
  • Aluminium voordeuren hoeven bijna niet onderhouden te worden: Je hoeft ze niet jaarlijks te verven zoals een houten deur en ze gaan niet roesten.
  • Aluminium is brandwerend en daardoor bestand tegen vandalisme.

De aluminium voordeuren van Hörmann

De aluminium deuren van Hörmann zijn onder te verdelen in twee types: de ThermoSafe en de ThermoCarbon. Hoewel deze deuren ieder hun vaste eigenschappen hebben, zijn ze in tal van uitvoeringen verkrijgbaar. De voordelen van beide types:

  1. ThermoSafe: Bij dit type voordeur ligt de nadruk op de uitstekende warmte-isolatie met een UD-waarde tot wel 0,8 W/(m2 K). Daarnaast is de deur zeer inbraak werend dankzij een 5-voudig veiligheidsslot.
  2. ThermoCarbon: Ook dit type voordeur heeft een uitstekende isolatie met een UD-waarde van maximaal 0,47 W/(m2 K). Doordat het vleugelprofiel versterkt wordt met carbon glasvezels leent deze voordeur zich uitstekend voor het gebruik in passiefhuizen. Deze deur heeft een 9-voudig veiligheidsslot.

Uw voordeur op maat van Deurdacht garage en voordeuren Specialist

Wilt u een aluminium voordeur op maat laten maken? Deurdacht garage en voordeuren  Specialist helpt u graag verder. Neem voor meer informatie of een afspraak direct contact met ons op via het formulier op de website. Ook telefonisch kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06 50 61 26 68. Wij plaatsen graag een veilige en mooie aluminium voordeur in uw woning.